Poimin vaihteeksi kuvia instagramistani – @muotimielessa – koska niistä välittyy hyvin viimepäivien tunnelmat. Olen nauttinut kirsikkapuiden kukkasista, niin Aurajoen rannalla, kuin kotipihallakin. Kuvan upea kukkaloisto on joenrannasta, mutta meidän pihallakin kukkii tänä vuonna kirsikkapuu oikein nättinä. Pihapuiden ja pensaiden kukinta saa kyllä ihmisen niin iloiseksi.

Vaaleanpunaista näkyy nyt myös kotona, kun saimme vihdoin ripusteltua uudet vaaleanpunaiset verhot ruokatilan ikkunaan. En malta odottaa, että pääsen kuvaamaan tarkemmin upeaa verhosysteemiä. Valmisverhojärjestelmä on Kvadratin ja sen on suunnitellut Ronan ja Erwan Bouroullec.

Kvadratista puheenollen, olen huomenna menossa Tomin kanssa vierailulle heidän tehtaalleen. Sohvapöydällä lojuukin siksi passi, lompakko ja Sudion kuulokkeet – ne poimin kohta käsilaukkuuni. Sain ruotsalaiselta Sudiolta parit kuulokkeet testiin, nämä pienet ovat kätevät ottaa mukaan käsilaukussa. Vihdoin voin katsella vaikka instagramin videoita julkisella paikalla ihan äänen kera.

Ylimmässä kuvassa on uusimmat kasviostokset pihalle. Kipaisin lauantaina Piia Jaalan kukkakauppaan ja valitsin ovenpielen ruukkuun apilaa ja koristebataatin. Istutin jo nuo paikalleen ja näyttävät tosi kivoilta pitkulaisessa ruukussa. Edellisviikolla ostetut laventelit kun kuolivat kaikki muutamassa päivässä…

Mukavaa viikkoa!

Comments are closed.