Kesällä tällainen sadepäiväkään ei harmita, kun muuten on vihreää ja vehreää ja kaunista. Ihanan aurinkoisen viikonlopun jälkeen kesäsademaanantai tuntui virkistävältä ja happirikkaalta. Tällaisena päivänä on ihan täydellistä nauttia sisällä tunnelmasta ja sytytellä kynttilä. Halusin kuvata teille tuollaisen hetken ja sikäli tämä on lavastus, että olen tuossa työpaikalla, eikä siellä ole aikaa kovin kauaa haahuilla sohvannurkassa, mutta onneksi on aina välillä.

Kuvan kokonaisuus on Muuton sohvaryhmästä, eli sohva, pöytä, matto ja tyyny ovat kaikki Muuton valikoimista. Pidän hurjasti tuosta Outline-sohvan keveästä ja ryhdikkäästä tyylistä. Se on todella upea ja jämäkkä. Voisin ostaa omaankin olohuoneeseeni, jollei meillä jo olisi hyvä sohva.

Tässä samalla tunnelmoinnista kirjoittaessani, sopii esitellä äskettäin Sudiolta saamani kuulokkeet. Olin itse asiassa ajatellut ostaa kauniit ja kevyet kuulokkeet, juurikin tuollaista suurempaa mallia, joka on päässä mukava ja tiivis. Musiikkia itse en kuuntele, mutta joskus on ihana syventyä katsomaan sarjaa tai elokuvaa ihan rauhassa kuulokkeiden uumeniin. Toisaalta tarvitsen kuulokkeita monesti myös vaikkapa matkustaessa, niin voi ainakin rauhassa katsella vaikka toisten insta stories-tarinoita ihan äänellä.

Sain kahdet kuulokkeet, toiset sellaiset pienet käsilaukkuun sujautettavat Vasa BLÅ-malliset ja nämä kuvissa näkyvät Regentit. Tykkään paljon siitä miten nämä istuvat päähän, eivät paina yhtään ja sulkevat hyvin ulkopuoliset äänet pois ja voi uppoutua kuuntelemaan mitä kulloinkin haluaa. Äänikirjoja kuunneltaessa nämä ovat myös aivan mahtavat. En ole vielä testannut puutarhakäytössä, mutta voisin kuvitella että aivan mahtavat auringossa rentoutuessa.

-alekoodi Sudio-kuulokkeille-

Sain muuten Sudiolta alekoodin, jolla saatte kuulokkeista -15 % alennuksen. Koodi on: sudio_anne

Mietin aamulla töihin ajaessani, että tykkään poltella kynttilöitä myöhäisestä syksystä jouluun saakka ja sitten kesällä. Jostain syystä kevättalvi ja kevät eivät ole itselleni kynttilöiden aikaa. Ehkä se on lisääntyvä valo joka ilahduttaa niin, ettei tee mieli tunnelmoida. Mutta nyt kesällä on eri asia, kesän hämäryys on ihan omaa luokkaansa, se on silti heleää ja siihen sopii kivasti kynttilän tunnelma. Eli tässä vähän kuin aloitellaan taas kynttiläkautta. 

Heti kun nämä sateet väistyvät ja aurinko saapuu, perehdyn taas viikonloppuna aloittamiini puutarhahommiin. Aloimme ”kasvimaan” entrauksen ja sitä täytyy vielä muokata lisää ja käydä ostamassa torilta tätien esikasvattamia taimia. Olisko teillä jotakin suosituksia, sellaisista mitkä sopisivat erityisen hyvin terassin reunusta koristamaan. Taaemmas ajattelin mm. kesäkurpitsaa, avomaan kurkkua ja jotakin muuta nopeakasvuista ja helppoa. Yrtit sain jo istuteltua ruukkuun.

Kivaa viikkoa!

4 Comments

 1. Ihanan kauniita huonekaluja malleiltaan ja väreiltään, juuri minun makuuni! Kaikki kaunista, niin sohvalla istuja, kuvat kuin asetelmatkin 🙂
  Ihanaa kesäaikaa Annelle!
  T. NinS

 2. Tuo on niin hämmentävää ettet kuuntele musiikkia 🙂 Muistan sinun vain aiemminkin maininneen, ettet ole musiikin suurkuluttaja. Tuntuu eksoottiselle koska itselleni se taas on tärkeää 🙂

 3. Anne

  Voi miten mukava kuulla 🙂 minäkin pidän paljon Muuton kalusteista, niissä on kivasti nykymuotoilun kevyttä ja selkeää ilmettä. Ihana kommentti ja aivan mahtavaa kesäaikaa myös sinulle <3

 4. Anne

  Joo, olen siitä vähän vissiin outo. Siis kuuntelen kyllä musiikkia tosinaan, mutta silloin oikeastaan keskityn siihen ja en tee muuta samalla vaan nautin siitä "sellaisenaan". Yleensä olkkarissa nojatuolilla fiilistellen ja rentoutuen. En vaan pidä musiikista ns. taustaäänenä. Pidän hiljaisuudesta kun teen jotakin. Mutta en kyllä voi sanoa olevani mikään musiikin rakastaja, enemmänkin olen visuaalisuuden rakastaja. Meillä kaikilla on ne omat kiinnostukset ja mieltymykset 🙂