Oi miten mua vähän huvitti nämä kuvat, siis omat ilmeeni. Olen ihan keskittyneen näköinen. Vaikka mielelläni pohdiskelen ja haaveilen, olen silti aika eläväinen tyyppi. Kuvissa kuitenkin keskityn liikaa ja unohdan olla rennosti – vieläkin.. Mutta muuten pidän kovasti näistä kuvista, kiitos Jadelle joka ne nappasi.

(pellavainen t-paita ja alla näkyvä bralette Samsoe/Samsoe / 
chinot Levi´s / vyö Mulberry / ballerinat Balenciaga) 
Asussa on omasta kaapistani löytyneet todella vanhat Leviksen chinot. Olen monta kertaa meinannut luopua niistä, etenkin silloin kun matalavyötäröiset housut olivat trendikkäitä, mutta koska malli on mieluinen, säästin ne aina. Nyt on taas oikea hetki käyttää tällaisia korkeavyötäröisiä pöksyjä, joten olenkin pukeutunut kesän aikana näihin monta kertaa. Itse asiassa tämä on jokin Leviksen ikiaikainen klassikkohousu, joten en taida näistä luopua tulevaisuudessakaan. Kuumina päivinä pellavainen t-paita on mielettömän ilmava. Teeppari on Elementistä, kuten alta pilkistävä musta bralettekin. Merkki molemmissa Samsoe/Samsoe, joiden vaatteista pidän kovasti. Etenkin heidän alusasut ovat ihan suosikeitani. Niin ihanan kevyitä, kauniita ja naisellisia.

Kuvan Mulberry-vyö on myös sellaisia ikiaikojen takaisia kapistuksia. Sekin on seikkaillut käyttämättä kaapin perukoilla. Vyötä en ole käyttänyt aikoihin, mutta joihinkin asuihin se kyllä sopii. Tämä on sellaista krokopintaista nahkaa, josta Mulberryllä oli aikanaan myös laukkuja – muistatteko.

Mitäs sitä tekisi viikonloppuna…ihana kun on oikeastaan aika ”tyhjä kalenteri”. Taidan tehdä kaikkea mitä mieleen juolahtaa, oli se sitten kasvimaan kitkemistä tai kaupungilla haahuilua. Jospa helle hellisi ja saisi nauttia kesästä oikein kunnolla. Minulla alkaa toinen pätkä kesälomasta viikon kuluttua ja lukaisin sääennustuksia – höh, ei olisi kannattanut.

Comments are closed.