Päivän kesäinen asu tulee tässä. Ostin joitakin vuosia sitten perinteisen matkamuistoteepparin Pariisista. Tämä on omalla tavallaan klassikkopaita, jota olin ajatellut käyttäväni söpönä kotiasuna. Nyt kun tällaiset väljemmät printtiteepparit ovat ajankohtaisia, päätin vetaista paidan ilostuttamaan työpäivääni. Ja kyllä – minä tosiaan rakastan Pariisia. Sinänsä siis slogan on oikein osuva.

Koska asu on verrattain rento, sujautin jalkaan lenkkareiden sijaan avokkaat. Kengillä pystyy antamaan mukavasti asuun nostetta. Olkalaukun olen sujauttanut verkkokassiin, sekin tämän kesän trendijuttuja. Kassin löysin naapurikaupasta täältä Turusta, nimittäin Heirol Shopista joka on jokaisen kokkailijan paratiisi. Siellä kannattaa ehdottomasti piipahtaa jos täällä nurkilla liikutte. Kiitos  Riikalle tuosta kassivinkistä.

(college HM / t-paita Pariisi / farkut Monki / laukku Chloé / 
verkkokassi Heirol Shop / kengät Vagabond)

Koska tämä kesäsää saattaa yllättää viileydellä, tarvitaan välillä pitkähihaista ylle. Olin lähtenyt liikenteeseen liian vähäisellä varustuksella ja täydensin päivän aikana asua HM:n miesten alerekistä löytyneellä mustalla college-paidalla. Kympin löytö onkin oikein kiva, veikkaan että sillekin on käyttöä…

Täällä Turussa alkoi tänään hulinat, nimittäin Aurajoki täyttyi upeista laivoista Tall Ship Racen siivittämänä. Ihmisiä on paljon liikkeellä ja tunnelma on jotenkin vielä tavallistakin iloisempi. Nyt pitäisi ehdottomasti suunnata rantabulevardille kävelemään ja nauttimaan tapahtumasta.

Mukavaa viikonloppua! 

1 Comment

  1. Eikö olekin ihana kassi! Meillä täällä veneessä käytössä nyt päivittäin .. hiekat kun tippuu reistä pois ;).