Vaikka olenkin kulkenut melkein koko kesän farkuissa tai lököhousuissa, löytyy minulta kaapista muitakin kesäisiä asuvaihtoehtoja. Ostin viime kesän alennusmyynneistä ihanan Ralph Laurenin sinisen raitamekon, jota en ole vielä ennättänyt käyttää kuin parisen kertaa. Viimeistään ensi viikolla kun työt taas alkavat, pääsee mekko kaupunkiin ja käyttöön. Täällä kotipihalla askaroidessa, kun ei tee mieli mekkoon pukeutua. Itse asiassa, puutarhatöissä suojaan jalat tosi hyvin, sillä tulee oltua paljon pusikossa tai metsässä, enkä halua punkkeja kiipeämään paljaita kinttuja pitkin. Siitäpä tuleekin mieleeni, että täytyy hankkia jokin itseruskettava jalkoja varten, eivät ole yhtään ennättäneet päivettyä.

 

Yksinkertaista olkikassia olin myös havitellut alkukesästä saakka. Tuon sievän korikassin löysin Tyttö ja Vuohi-liikkeestä täältä Turusta. Esimerkiksi toriostoksia varten jämäkkä korikassi on tarpeen. Eipä ole tullut vielä yhtään rantapäivää, mutta sellaisellekin meinaan korikassin valjastella, kunhan tarpeeksi lämmintä saadaan tännepäin maailmaa. Toisaalta, jos on aurinkoa, voi ulkoilmasta nauttia lämpötilasta huolimatta, kunhan vain huomioi sen vaatetuskerroksissa. En ole aurinkopäivinä edes kaivannut kuumaa hellettä. 
Note to self: Helteen puuttuminen on huono tekosyy olla menemättä rannalle.
 

Kun on se naisellisempi pukeutumispäivä, sutaisen mielelläni polkkatukkaani muutamia kiharoita tuolla Remingtonin kihartimella*. En taida hyvin suoristusrautakihartamista, joten tämä on ollut hyvä valinta kihartamiseen. Kiharrin toimi hyvin myös silloin kun minulla oli vielä pidemmätkin hiukset. Teen yleensä muutamia kiharruksia päällihiuksiin, ne tuovat vähän eloa muuten melko suoraan kampaukseen. 
Huoliteltuun kesälookkiini kuuluu usein neutraali meikki, jota piristän hehkuvan punaisella huulipunalla. Yksi suosikeistani on Macin Alarm-sävy
Kulttuurikin kuuluu kesään, kuten totesin jo aikaisemmassa postauksessani. Tarkoitus olisi seuraavaksi piipahtaa Turun Taidemuseossa katsomassa Robert Doiseneaun valokuvanäyttely – Minun Pariisini.
-Kivvi-vartalomarmeladi-
Sain äskettäin Sugarilta testiin Latvialaisen Kivvin luonnonkosmetiikkatuotteita. Voi miten herkullisia ne ovatkaan. Seerumi on mieletön, mutta sydämeni veivät vartalomarmeladi* ja huulimarmeladi*. Tuo ihana vartalomarmeladi on kirjaimellisesti marmeladin tuoksuista. Tuotetta on mieletön levitellä iholle ja se jättää kauniin hehkuvan kiillon, ei siis glitterikiiltoa, vaan sellaisen vienosti öljytyn näköisen pinnan. Aivan helmi tuote antamaan kesäiholle hehkua – käsivarsille, jaloille ja dekolteellee. Iho on vielä seuraavanakin päivänä kosteutetun oloinen. Tämä on ehdottomasti yksi ihanimmista koskaan kokeilemistani vartalovoiteista.

 

Kun minä kuvailen, ovat kaverukset aina seurana. Uskokaa pois. Vaikkei heitä kuvissa näe, voitte olla varmoja, että ovat kyllä paikalla aina. Nyt en malttanut olla ikuistamatta kaunokaisiani tähän postaukseen.

Kesäisiä ihanuuksia on myös Chloén kesälaukkuni. Talven jälkeen olenkin ahkerasti käyttänyt tuota Georgia-pikkulaukkuani. Se vaan on niin kätevä, mukaan mahtuu kaikki tarpeellinen – puhelin, lompakko, avaimet ja muutama meikki. Lisäksi pienikokoinen laukku on kätevä heitellä isomman kassin uumeniin, kun tarvitsee enemmän kantotilaa.

Nyt vaan odotellaan sopivaa mekkohetkeä.

 *tuotteet saatu

5 Comments

 1. Kävin tänään (sadepäivänä) katsomassa noita Robert Doiseneaun valokuvia, oli pakko ostaa paketti hänen valokuviän. Kehystän niitä makuuhuoneeseen. Ai, ihana 40-50-luvun Ranska…mukavia kesäpäiviä! TerhiR

 2. Anne

  Ai että mä en kestä, se näyttely on varmaan aivan älyttömän ihana! Pakko mennä katsomaan pian se näyttely ja varmasti ostan minäkin paketin hänen kuviaan matkaan. Oi Pariisi ja oi nostalgiset vuosikymmenet…

  Mukavia kesäpäiviä myös sinulle Terhi!

 3. Ihana raitamekko <3 Mie kans etsinyt tuollaista kassia kesäksi 🙂

  Suloiset nuo koirulit, pakkohan niitä on välillä myös kuvata <3

  Aurinkoisia päiviä Turkuun!!!

 4. Mullakin tarkoitus täältä Tampereelta tulla Turkuun katsomaan tuo näyttely. Kiva lukea täältä, että siellä on myynnissäkin kuvia, olin toivonutkin voivani ostaa niitä sieltä tuliaisiksi. 🙂

 5. Oi, tuossa on varsinaiset kesäklassikot! Chloén laukkukin on niin ihana. Mukavia kesäpäiviä!