Heinäkuussa on työpäivinä aika vilkasta, ei ole ollut oikein sopivaa hetkeä nappaista perinteistä työpäivän asukuvaa. Tänään vihdoin sain iskettyä kameran Tomin käteen ja hän nappasi minusta nopsasti muutaman asukuvan. 
Kesällä on aika mukava olla töissä, sillä työpäivät ovat jotenkin leppoisia, vaikka ihmisiä on paljon. Meillä käy paljon turisteja, siis lähinnä kotimaasta ja he tykkäävät katsella ympärilleen liikkeessä. Moni toki ostaa jotakin itselleen mukaankin, kiva tietysti niin, sillä pikkukaupalle se on aina iloinen asia kun asiakas huomioi.
Asiakkaat tuntuvat olevan lomatuulella ja olenkin tavannut aivan ihania ihmisiä. On juteltu niitä näitä ja tietysti neuvottu Turun mukavimpia ruokapaikkoja, kauppoja ja nähtävyyksiä.
(neule Filippa K / kukkahame Marimekko / T-paita COS /
 tennarit Tretorn*saatu / olkikassi Tyttö ja Vuohi / aurinkolasit Miu Miu)
Löysin muuten itselleni tuon ihanan Milo Simbad-kukkahameen Marimekon alennusmyynnistä. Olen siitä niin iloinen, sillä hame tuo mukavaa piristystä kesäpukeutumiseeni. Miten ihana onkaan ollut viipottaa kevyessä vaatteessa. Tänään oli hiukan pilvisempi päivä ja puin asun päälle Filippa K:n puuvillaneuleen. 
Pakko muuten vinkata Marimekon alesta, sillä siellä on nyt ihania juttuja. Esimerkiksi beige Lotten-trenssitakki on ihan huippu. Sain sellaisen itselleni kiitoksena yhteistyöstä ja huomasin että sekin on alennuksessa nyt. En ole tänne vielä takkia kuvaillut, kun on ollut niin lämpöistä, mutta olen sitä muutamia kertoja käyttänyt ja aivan täysin rakastunut siihen. Lupaan kuvailla pian sen, vaikka sitten helteelläkin.
Puuvillaneule kuuluu minusta Suomen kesävarustukseen ihan ehdottomasti. Etsin jonkin aikaa tarpeeksi ihanaa puuvillaneuletta ja tämän Filippa K:n neuleen bongasin Sokoksen alesta. Omani oli viimeinen ja kokoa xl, mutta en antanut sen häiritä, sillä pidän ylisuurista neulepaidoista. Tässä on olkapäällä napit ja sivusaumoissa halkiot, kivoja yksityiskohtia molemmat. Puuvillaneule on kivan vilpoinen, tuuli menee ilmavasti läpi, joten lämpimälläkään ilmalla ei neule ole ahdistava.

Kengistä jalkaani on nyt jumittunut useana päivänä nuo Tretornin tennarit. Valkoiset sirot tennarit sopivat kesään täydellisesti ja ovat tosi mukavat jaloissa. Tummansininen yksityiskohta sopii vielä tummansinisen neuleen kanssa nätisti yksiin. Pidän pitkähkön helman kanssa tukevista kengistä, etenkin kun en vieläkään ole löytänyt ihania sandaaleita.

Tästä muodostui ehdottomasti yksi tämän kesän lempiasuistani. Nyt mietityttää pitäisikö ostaa vielä tuohon hameeseen samasta kuosista oleva paita, niin kokonaisuudesta tulisi mekkomainen…

Mitä pidätte kukkahameestani?

2 Comments

  1. Kivalta näyttää sinun päälläsi tuo hame. Itse hieman vierastan värikkäämpiä kuoseja eikä oikein ole rohkeutta kokeilla… Mutta mainitsemasi Lotten-takki sen sijaa houkuttelisi kovasti. Kun vaan saisi itselleen perusteltua sen hankkimisen. Tarvetta olisi kyllä sen kaltaiselle takille, mutta tummansininen ollut mielessä. Harmi, kun tästä ei ollut toista, tummempaa värivaihtoehtoa. Tällä silti kyllä odotetaan takkikuvia. Hyvää työviikkoa. 🙂
    -Aija

  2. Anne

    Enhän minäkään mikään väri-iloittelija ole pukeutumisessa. Mutta joskus on kiva vähän poiketa normityylistä. Kuvioita ja värejä on helpoin kokeilla juurikin alaosilla, kuten hameella. On paljon neutraalimpaa kun näyttävä kuosi ei ole kasvoja vasten. Tässäkin yksivärinen neulepaita rauhoittaa kokonaisuuden 🙂

    Voi olen niin nauttinut tuosta takista, nyt parina päivänä se on taas päässyt käyttöön. Vielä en jaksanut kuvauttaa sitä, mutta lupaan ihan pian palata kuvien pariin. Jos sinulla on mahdollisuus käydä sovittelemassa sitä niin suosittelen koklaamaan.

    Ihanaa loppuviikkoa!