Tänään päätettiin töissä (Sisustuksen Koodissa) tehdä pieniä somistuksia Maijan kanssa. Harmaat sohvat ovat erityisen suosittuja ja mikäs ihme, sillä neutraali sohva taipuu melkein millaiseen kokonaisuuteen tahansa. Koska nyt on tekstiilien aika, tehtiin muutama erilainen kokoonpano Muuton harmaan villakangassohvan ympärille. Laitamme näistä erikseen kuvat Koodin kotisivuille, mutta hyödynsin somistelua ja kameratilannetta napsimalla tännekin muutamia kuvia – niin sisustuksesta kuin päivän asustanikin.

Minulla oli tänään työasuna Cos-paitapusero, jonka vaaleansininen sävy on todella heleä – kuvissa se ei ihan pääse oikeuksiinsa. Paita myös osoittaa kuvissa, miten kauniisti pastellinen sininen sopii maanläheiseen väriskaalaan raikastajaksi. &Traditionin nojatuoli, jossa istuskelen, on kyllä ihan mieletön, tämän hetkinen yksi suosikkihuonekaluni.

Hayn suosittu Tray-pöytä näyttää edelleenkin hyvältä, vai mitä tuumitte tästä kokonaisuudesta. Kaikki riippuu aina siitä mitä ympärille yhdistelee, niin myös vähän tutumpien ja suositumpien asioiden suhteenkin. Luksuskynttilänjalka tuo pöytään kummasti nostetta.

 

(paitapusero COS*saatu / housut Mango / tossut Tretorn*saatu)
Tällainen perusasu on kyllä nyt erityisesti mieleeni. Valuvat housut tuntuvat sopivan perinteisten paitisten, t-paitojen ja muhkeiden villapaitojen seuraan täydellisesti. Nyt kaupoissa on paljon tuollaisia culottes-housuja. Monet ovat itselleni vähän liian leveitä koska olen pienikokoinen. Niinpä omani onkin tehty lyhentämällä täysmittaiset leveälahkeiset suorat housut. Vinkki muille, jotka tuskailevat sopivien ”ei superleveiden” culottes-housujen etsimisessä. 
 


Kuvissa vilahtelee Muuton villakankainen Compose-sohva, &Traditionin nojatuoli, Vipp-sivupöytä, Linumin torkkupeitto ja tyynyjä sekä Hayn villakankaisia Dot-tyynynyjä ja sohvapöytä.

Kivaa viikkoa kaikille!

2 Comments

  1. Oih, mikä ihana värimaailma <3
    Kaunis sohva ja kivan väriset tekstiilit siinä ympärillä ja tuo nojatuoli on kyllä kaunis väriltään ja malliltaan. Ihana tuo sinun pusero <3 Huomasin vasta kun sinulla kirja kädessä, niin tuon ihanan leikkauksen puseron hihassa. Tuollaiset pienet yksityiskohdat vaatteissa parasta <3

    Ihanaa syksyn aikaa myös sinne Koodiin <3

  2. Anne

    Minäkin pidän tosi paljon tuollaisesta pehmeästä värimaailmasta. Tuossa paitiksessa ihastutti minuakin juuri nuo hihan hauskat liehukkeet. Näin perusvaatteeseen tulee vähän jujua.

    Ihanaa syksyä myös sinulle!