Miten se onkin niin, että kun syksy alkaa häämöttää horisontissa, tulee väistämättä mieleen pieni ryhtiliike – itsestään selvää uuden kauden alkajaisiksi. Siihen liittyy varsin olennaisena osana itsensä hoito, se on ehkä kesällä ollut sivuseikka, koska tärkeämpää nauttia ihan muista asioista kuin säntillisistä rutiineista. Ainakin itselläni on tarpeen tarkastella taas kosmetiikkahyllyä ja availla purkkeja useammin. Ajattelinkin sopivasti vinkata teille muutamista mahdottoman hyvistä kosmetiikkaihastuksistani.

Yläkuvan kauniit ruskeat putelit pitävät sisällään suihkugeelin ja vartalovoiteen. Whitetail-merkin tarinaan voit tutustua vaikka tässä.  Suihkugeeli on maitomainen ja ihanan kermaisesti vaahtoava, parasta siinä on pehmoinen koostumus, joka sopii valmistajankin mukaan erityisen hyvin sheivauksen avuksi. Toimii. Vartalovoide on helposti imeytyvä ja oikein miellyttävän raikas. Suosittelen erityisesti tuota suihkugeeliä.

Toinen suihkuhyllyn suosikkini on Kivvi-sarjan kuoriva suihkugeeli. Voi miten nautin pesusta tämän tuotteen kanssa. Olen aina pitänyt rakeisista saippuoista, niistä jää niin ihanan pehmoinen ihon pinta. Eityismaininta tälle myös helposta huuhtoutumisesta, tätä ei tarvitse hinkata kauaa, että aine poistuu iholta. Tärkeä ominaisuus kuivaihoiselle; tiesittekö että monet ihovaivat johtuvat huonosti huuhtoutuvista pesuaineista.


Hiusten suhteen olen joutunut muuttamaan tottumuksiani sen jälkeen kun ne raidoitettiin todella vaaleiksi. Aikaisemmin olin vältellyt harmaaseen taittavia kylmiä sävyjä, mutta nyt huomaan monen blondin tavoin kaipaavani välillä hopeasampoota. Ostin kokeeksi Maria Nila-merkkisen hopeasampoon ja se on kuulkaas mahtava. Siinä on kaikki sampoolta toivomani ominaisuudet; kermainen runsas vaahtoavuus, helppo huuhdeltavuus, mieto sävytys ja se ei tee hiuksista latteita. Tällekin vahva suositus.

Lyhyemmän hiusmallin myötä olen viihtynyt yhä harvemmin ponihännässä, joten vietän pienen tovin enemmän hiuksia laitellen. Vaikken monimutkaista kampausta suosikkaan, pidän siitä että hiukseni eivät ole ihan päätä myöten. Turvaudun usein kuivasampooseen, mutta sen lisäksi olen löytänyt ihan loistavan tyvikohotuskeinon. Cutrinin Chooz-sarjan Root Lifting Finishing Spray tekee kuontalolle saman kuin intensiivinen tupeeraus. Kannattaa testata. Note: Pinni-lehti valitsi tämän vuoden 2016 parhaaksi muotoilutuotteeksi.

Kesälomapäivinä en meikkaamiseen keskittynyt yhtään, tärkeintä oli muistaa sipaista aurinkosuojaa kasvoille. Työpäivinä tai muina menopäivinä laittauduin tyypilliseen tapaani ja silloin tein mielelläni tasaisen pohjan muuten hillitylle meikille. Ihastuin Biodellyssä järjestämässäni meikki-illassa ostamaani Zuiin meikkivoiteeseen, nyt minulla on jo toinen puteli menossa. Pakko sanoa, että tuote on todella riittoisa, ensimmäinen pullo kesti puoli vuotta käytössä ja pohjustin sillä kasvot n. 5-6 päivänä viikossa. Luonnonkosmetiikan meikkivoide on ihana, sen läpi iho saa hengittää ja se ravitsee ihoa hoitovoiteen tavoin. Minulla on sävy natural bisque.

Ostin meikki-illasta myös Zuiin kulmakarvakynän johon olen kovin kiintynyt. Olinkin iloinen, kun sain sellaisen merkiltä yllätyksenä. Tällä piirtää tarkasti mutta pehmeästi kulmiin sävyä.

Sain Zuiilta myös Ultra Foundation-puristepuuterin kokeiltavaksi. Tämä tekee iholle silkkisen pinnan ja kiinnittää meikkivoiteen, kerrostamalla tätä saat myös mukavasti peittävyyttä ihoon. Mukana tulee samettivippa, jolla saa peittävämpää pintaa aikaiseksi, itse sutaisen puuteria kevyemmällä otteella sudin kanssa. Puuteri muuten tuoksuu ihanan kukkaiselta, sillä se sisältää kuivattuja kukkia talkin sijaan.

Toivottavasti näistä tuotevinkeistä olisi myös teille iloa!

*osa postauksen tuotteista saatu testiin blogin kautta

2 Comments

  1. Anne

    Oi, olen melkein varma että tykkäät siitä, se on huippu ja tosiaan tekee kohotusta!