Gerogia bag

Kesälomalainen täällä hei. Olen kyllä ihan kesäheinä, ihana kukkamekko vain puuttuu kuvista. Tunnelma on päässä kuitenkin erittäin heinäinen, sillä olen käyttänyt mahdollisimman paljon aikaani ulkoilemalla tuollaisissa maalaismaisemissa. Jos en kaupunkireissun yhteydessä, kuten kuvassa, niin sitten kävelyllä koirulaisten kanssa. Kesän tuoksut ja äänet ovat parhautta, nautin jopa pietaryrtin tuoksusta, heh.

Georgia bag
(college Samsoe/Samsoe / housut Mango / laukku Chloé Georgia /
 tossut Adidas / aurinkolasit Komono)

Kaupunkiasioille vetaisin suoraan pyykkinarulta pehmoisen paidan ja seuraksi ilmavat culottes-housut. Kesälaukku olalle ja olin valmis. Käväisin maalikaupassa ja Ikeassa, sillä aamukahvilla päätin myydä keittiön seinältä String-hyllyn. Sainkin hyllykaupat valmiiksi saman tien ja siitä seurasi seinän maalaus ja uuden hyllyn noutaminen. Nyt järjestelen innolla keittiössä ja pääsette näkemään pian miltä uusi hyllysysteemi näyttää.

Georgia bag

On oikeastaan aika hyvä juttu sijoittaa kesäloma tähän elokuulle. Muut ovat arkitouhuissa ja itse saan vielä nautiskella joutilaisuudesta. Kaikki kesän alussa suunnittelemani hommat ovat puolittain tekemättä. Mutta eikö niin käy aina, ensin luulee olevansa supertehokas, mutta lopulta tilanne muuttuu ja huomaa tekevänsä jotakin ihan muuta hommaa tai vain viettävänsä ansaittua lomalekottelua.

Georgia bag
kuvat: Petri / Mr Coolpool

Jämähdin tähän tietokoneelle keskellä kauneinta kesäpäivää. Parasta lopettaa tällä erää nämä jaarittelut. Suuntaan pihalle, vaikka siellä keittiön puolellakin olisi edelleen järkkäiltävää. Mutta kaikki aikanaan, eihän tässä ole mitään kiirettä minkään suhteen. ”Turha kiirehtiä, verenpaine vain nousee” – lausahti eräs iäkäs rouva kassalle (hänen sanoessaan jotain että nopsasti vain laittaa nämä kuntoon…) konditoriassa asioidessani. Niinpä, vaikkei ole korkea verenpaine, ei sitä silti kannata kohotella hössötyksellä.

Kivaa kesäistä päivää!

Comments are closed.