Kukkuluuruu perjantai ja viikonloppu. Ensimmäinen työviikko loman (ja kesän) jälkeen on ollut aikamoisen antoisa ja tiivis. Siihen on mahtunut työhön totuttelua, syksyn suunnittelemista ja työmatka Helsinkiinkin. Nyt olisi oikeasti orientoiduttava arkirutiineihin, sellaisiin joita ei kesällä tule mietittyä – oli lomalla tai töissä. Odotan innolla mitä kaikkea saadaan aikaan.

 

Nappailin nämä satunnaiset kuvat jalusta apunani eilen kun olin kotiutunut töistä. Fiilis näkyy ehkä kuvistakin – asussa ja ilmeissä on syksyn odotusta. Vierellä kuppi teetä, koska jo melkein vilutti. Päällä lempeä turvapaitani, vuosia vanha Arelan kasmirneule ja jalassa farkut. Mielessä kyllä monen monituista vaateideaa syksyn pukeutumista ajatellen, onhan tulossa lempivuodenaikani. Ennustan himoitsevani ainakin valuvia alaosia, muhkeita neuleita, jakkuja, klassisia villakangasruutuja ja samettia…

Kaiken hässäkän keskellä tasapaino on tärkeää. Siihen auttaa ainakin tuo maailman suloisin Tyttönen. Oma pieni rakkauspakkaus, joka kylvää ympärilleen lämpöä ja läheisyyttä – sekä pusuja. Oli pakko napata hänet kuviin mukaan, kun pyöri jälleen avustajana. 

Sisustuspuolellakin on inspistä. Eikä sitä vähennä kaikki ne ihanat tekstiilit joita töihin (Sisustuksen Koodiin) oli saapunut loppulomani aikana. Hui mitä sävyjä ja materiaaleja. Niistä voin vaikka postailla tänne erikseen. Instagramistakin voi poimia palasia, tänäkin aamuna päivitin storiesin puolelle fiiliksiä uusista päiväpeitoista, tyynyistä ja valmisverhoista. Seuraa minua instagramissa @muotimielessa.

 

Comments are closed.