Tänään töissä teki mieli kuvata jotakin sisustuksellista tänne blogin puolelle. Päätinkin koota pienen makuuhuonesommitelman kuvia varten, sillä halusin hehkuttaa erityisesti tuota kuvien valkoista Asplundin yöpöytää. Olen sitä ihastellut vaikka kuinka kauan ja nyt sellainen on meillä myymälässä esillä. Raahasin (kirjaimellisesti, sillä tämä pikkupöytä painaa) sen näyteikkunasta yläkerrassa olevan sängyn viereen ja aloin somistaa ympärille jotakin kaunista. Meillä on myymälässä aika tyhjää tuossa sängyn kohdalla, sillä kesän aikana olemme myyneet hyvin tekstiileitä ja nyt odottelemme innolla Linumin syyslähetystä – joka onneksi saapunee tuossa viikon kuluttua. Saadaan sitten sänkynurkkaus kuntoon.

Mutta koska olin päättänyt somistaa siihen makkarifiiliksiä, keräsin muutamia tyynyjä ja Linumin torkkupeiton täydentämään lakanoitaan odottavaa sänkyä. Tuo kuvien torkkupeitto on ollut meillä alennuksessa, eikä se ole jostain syystä ihastuttanut ketään tarpeeksi edes puoleen hintaan. Minusta se on aivan ihana!

Tänään saapui liikkeeseen tuo By Lassenin Saxe-tuoli ihanassa hunajan sävyssä. Asettelin sen sängyn jalkopäätyyn. Lattialla on supersuosittu Linie Designin Asko-matto, minusta se näyttää edelleenkin kivalta, vaikka ilmeisesti suurin suosio on jo ohitettu. Nyt hittituote taitaa olla Beni Ouarain-ruutukuosinen matto. Ripaus puuta ja nahkaa antaa kyllä mielettömän paljon lämpöä sisustukseen. Haluaisin kotiin olohuoneeseen jonkin safarityylisen tuolin, ehkä tuo Saxekin olisi yksi vaihtoehto.

Yöpöydälle asettelin Artemiden Tolomeo Micro-pöytävalaisimen, joka on kullanväristä erikoiserää. Se sopiikin näihin luonnonväreihin todella kauniisti. Pikkusomisteina on Menun mieletön marmorikulho ja messinkinen kynttilänjalka. Seinällä pari taidenäyttelyn kutsukorttia.

Pidän paljon avopetauksista, joissa ei ole peitetty koko sänkyä päiväpeitolla. Eri kokoisilla tyynyillä ja torkkupeitolla saa luotua kutsuvan kokonaisuuden. Erityisen ihanalta näyttää nyt Linumin syvän vihreä pellavatyyny joka on nukkumatyynyä vähän kookkaampi, se muodostaa päädyn korvikkeen sängylle.

-Ihania juttuja nyt-

Tässä somistuksessa on paljon itseäni nyt miellyttäviä elementtejä; vihreää, pellavaa, kultaa, nahkaa, puuta, valkoiset lakanat, ihana sommitelma yöpöydällä, villamatto.. Kuvien tuotteet löydät tietysti Sisustuksen Koodista.

Mitä te pidätte luonnonsävyistä makuuhuoneessa vai vannotteko mustavalkoiseen tyyliin?

2 Comments

  1. Anne

    Samaa mieltä! 🙂 Ja ihana nähdä väriä sisustuksessa, vihreä on niin energinen sävy.