Voi miten hienoja ilmoja tällä viikollakin on ollut täällä Turussa. Nyt on pakko vähän kehua tätä kesäsäätä, sillä heinäkuusta jäi kyllä positiivinen kesämuisto säiden puolesta. Ilmeisesti ihan joka puolella ei olla saatu nauttia upeista kesäilmoista. Onhan tuuli ollut verrattain kova, tänäänkin se melkein häiritsi asukuvailua, kun hiukset olivat koko ajan lentosuunnassa. 

(paitapusero Filippa K / farkut Acne / tossut Adidas / kello Casio*saatu /
olkikassi Tyttö ja Vuohi / aurinkolasit Komono / hopeakaulakoru Glitter)

Minun perinteiseen kesätyyliini on aina kuulunut valkoinen suuri puuvillapaitapusero (materiaali on tärkeä tässä), farkut ja valkoiset tossut. Tämän kokonaisuuden täydentää olkikassi, tämän kesän ehdoton hittijuttu, johon olen ihan koukussa. Isoon olkikassiin on superhelppo heitellä (ja unohtaa) tarpeelliset tavarat. Pienen käsilaukun lisäksi siellä kulkee kamera, villatakki, kauppakassi, evästä jne.

Maltoin pitkästä aikaa kiharrella hiuksiakin aamulla. Viehkoista kiharoista ei kyllä tuulen jäljiltä ollut enää paljon jäljellä kuvaamisten aikaan. Kun valitsen tällaisen supersimppelin asun, lisään joukkoon muutamia naisellisempia yksityiskohtia, kuten kaulakorun, kellon, punaisen huulipunan ja ne kiharat.

kuvat: Petri / MrCoolpool
Ajattelin aamulla, että rento puuvillapaitis näyttää ihan hyvältä vaikkei sitä silitä, ehkä olisin kuitenkin voinut käyttää siihen vähän rautaa. Mutta kaikista tärkein pointti on minusta miten paitiksen pukee. Tykkään jättää osan napeista auki, sutaista hihat rennosti ylöspäin ja antaa paidan valua rentona. Pidän myös solmulle sidotuista paitiksista, mutta silloin valitsen vieläkin korkeavyötäröisemmät housut. Sekä tämä paitis että farkut ovat monta vuotta vanhat, kyllä kannattaa välillä muistaa käyttää kaapista vanhempiakin vaatteita. Olen siivonnut vaatevalikoimaani aika rankalla kädellä, mutta tällaisia laadukkaita perusjuttuja sieltä silti vielä löytää.
Aurinkoista tulevaa viikonloppua!

2 Comments

  1. Tosi nättejä kuvia, varsinkin tuo viimeinen! Asukuvia olisi kiva nähdä sinulta enemmänkin : ) Valkoiset paidat ovat ihan parhaita, mullakin on nyt just yllä valkoinen iso paitis Mark & Spenceriltä.

  2. Anne

    Kiitos Marjukka kivasta kommentista 🙂 pitääpä taas skarpata asukuvien kanssa, ne ovat oikeastaan kaikista nopeimpia toteuttaa, joten ihmettelen miksen aina saa aikaiseksi niitä, heh. Valkoinen paitis on kyllä kulkenut omassa tyylissä mukana ihan teinistä saakka, yleensä vielä väljänä ja rentona mallina.