Pitkästä aikaa näpytelin tänne blogikirppiksen. Tällä kertaa siivoilin kodinhoitohuoneen kaapistoja ja myyntiin päätyi kasa sisustustekstiileitä ja pari muuta ylimääräiseksi käynyttä ihanaa juttua. Kaikki nämä tekstiilit olen hankkinut tietysti Sisustuksen Koodista. Tyynyt on tehty mittatilauksena sisustuskankaista, jotka ovat tilaustavaraa. Kyseessä on siis erityisen ylellisiä tekstiileitä.

ZOFFANY-SAMETTITYYNYT

Tyynyt on teettetty Zoffany-kangastalon ylellisistä sameteista. Materiaali on puuvilla/viskoosisekoite ja se soveltuisi myös verhoiluun, joten kangas on luja ja kestävä. Tyynyjen koko on 50×60 cm. Mynnissä on 2 kpl  toffeisen ruskeita tyynyjä   ja 2 kpl ukkosen harmaita tyynyjä.


Hinta: 25 € / kpl MYYTY!!

 KVADRATIN DIVINA-VILLAKANGASTYYNYT

Lempikangastaloni Kvadratin mielettömästä Divina-villakankaasta teetetyt keskiharmaat tyynyt. Näitä on 2 kpl ja koko 50×60 cm.


Hinta 25 € / kpl MYYTY!!

SVENSKT TENNIN PELLAVAISET ELEFANTTITYYNYT

Svenskt Tennin norsukangas on ikiklassikko. Myyn 2 kpl pellavapohjaisia mustia elefanttityynyjä  Koko n. 45×45 cm. Lisäksi myyn samasta kankaasta 2 kpl pieniä tarjottimia ja 2 kpl pöytätabletteja (pellava).

Hinta: tyynyt 25 € / kpl, TYYNYT MYYTY!! tarjotin 20 € / kpl MYYTY!!, tabletit 20 € / kpl (kysy lisätietoja meilitse)

WILLIAM MORRIS -TYYNYJÄ

oranssisävyinen tyyny MYYTY!!

sinisävyinen tyynyMYYTY!!

vihreäsävyinen lehtityynyMYYTY!!

vihreäsävyinen kukkatyynyMYYTY!!
Viimevuosina Morriksen tekstiilit ja tapetit ovat olleet taas kovassa nosteessa. Minulla on yksi kutakin kuvissa näkyvää tyynyä. Olen käyttänyt niitä yhdessä valkoisella sohvalla ja välillä sängyn somisteena. Kaikki kuosit sopivat myös keskenään yhdisteltäväksi. Tyynyjen koko on n. 45×45 cm. Materiaali on puuvillaa.
Hinta 15 € / kpl

 LINUMIN VUORATUT SILKKIVERHOT

Minulla on edellisen kodin makuuhuoneesta jäljellä upeat Linumin silkistä teetetyt vuoritetut verhot. Pituus on n. 3,5 m, sillä ne on tarkoituksella tehty ylipitkiksi. Yläreunassa on kuvassakin näkyvä rypytysnauha, johon saa verhokoukut tai nipsut. Verhojen sävy on kaunis luunvalkoinen, aika puhdas valkoisen sävy, muttei kuitenkaan liian vitivalkoinen eikä liian kellertäväkään. Vuoritus suojaa silkkiä ja tekee verhoista upean muhkeat.


Hinta yhteensä 2 kpl verhoja 180 €  MYYTY!!

HAPSUREUNAISET SAMETTITYYNYT

Olen jossain puuskassa teettänyt meidän makuuhuoneeseen tuollaiset luunväriset samettityynyt, joiden reunaa kiertää pörröinen puuvillahapsunauha. Tyynyt ovat superylelliset, sametti on Koben laadukasta puuvillasamettia. Koko 50×60 cm.

Hinta 25 € / kpl

 TOLOMEO MINI -SEINÄVALAISIN

Rakkauteni Tolomeo-valaisimiin on varmasti tullut selväksi. Meiltä löytyy niitä melkein joka huoneesta. Nyt kuitenkaan en ole löytänyt sopivaa paikkaa keittiöstä yli jääneelle Tolomeo mini -seinävalaisimelle. Väri on valkoinen. Tähän voi halutessaan ostaa erikseen pöytälaipan, niin sen voi sijoittaa myös pöydälle.

Hinta 130 €MYYTY!!
MISSONIN TYYNYT

Voi miten ihanat sävyt Missonin tyynyissä onkaan, nämä sopivat mihin tahansa ja hillityn kuosin takia ovat helpot yhdistää muidenkin tyynyjen sekaan. Erityisen kauniit harmaan ja valkoisen parina. Tyynyt ovat puuvillasatiinia ja koko on 50×50 cm.


Hinta 20 € / kpl MYYTY!!

PAPPELINA-MATTO


Erittäin hyväkuntoinen ja vähän käytetty Pappelinan Honey-matto. Koko 70x160cm. Mattoa voi käyttää molemmin puolin. Maton voi tarvittaessa pestä pesukoneessa 30-asteessa (ilman linkousta ja hienopesuohjelma). Tätä mattoa ei tarvitse pestä ennen käyttöä, on täysin siisti.


Hinta 50 € MYYTY!!!

Tuttuun tapaan voit lähettää lisäkysymykset ja ostoilmoitukset minulle meiliin: amelender(a)gmail.com

Tarvittaessa postittelen tuotteet ja lisätään postitusmaksu 6 € hintaan.

Comments are closed.