(paita Bik Bok / kello Cartier / tuikkulyhty Iittala Kaasa*)

Vietän erittäin leppoisaa ja laiskaa lauantai-iltaa, no niin kuin yleensäkin lauantaina. Tänään oli sikäli erityinen päivä, että en kiirehtinyt töistä suoraan kotiin, vaan jäin pitkästä aikaa kaupungille vetelehtimään (vaikka formulan aika-ajotkin tuli). Olen vaihteeksi saanut kipinän pukeutumiseen. Minulla tuppaa menemään kiinnostukset vähän sykleittäin. Onpa vaihteeksi kiva olla innostunut vaatteistakin.

Aloitin vaatekaapiston siivouksen, siirsin kaikki kamppeet pois työhuoneen kaapista ja siirsin tilalle isännän vaatteet. Näin sain raivattua makuuhuoneen tilavampaan kaapistoon itselleni uudet säilytystilat. Pesin jo kaapit sisältä ja seuraavaksi alan järjestellä vaatteitani sinne. 

Tiedättekö, että kaikki vaatteeni mahtuivat yhteen Ikean rekkiin ja kahteen Ikea-kassiin – siis ihan kaikki paitsi kengät ja takit. Olen aika ylpeä itsestäni. En enää kestäisi valtavaa vaatemäärää, pukeutuminen on paljon mukavampaa ja helpompaa kun kokonaisuus on hallittu.

Tässä äkillisessä pukeutumispuuskassani olen ostanut vähän uusia juttuja syksyksi. Esimerkiksi täydellisen neuleen, hassut pilkkuhousut ja pilkkupaidan – joitakin mainitakseni. Instagramin puolelta voi bongata uutuuksia, mutta tottakai kuvailen asuja tänne blogin puolelle myös.

Tämän päivän kaupunkireissulla etsin villapaitani alle kivaa toppia, sillä v-aukkoinen neulemalli olisi aika nätti jos sieltä vähän pilkistäisi vaikka pitsi tai joku muu sensuelli alustoppi. En löytänyt sopivaa, vaikka kiersin kaikki ketjuliikkeet läpi. Poikkeuksellisesti piipahdin monessa kaupassa, joihin harvoin eksyn.

Bik Bokin alerekistä bongasin tuon kuvan söpön kreppisen pilkkupaidan. Sitä oli yksi jäljellä ja kokoa L, mutta ostin sen parilla kympillä mukaani. Testailin paitaa kotona ja se on aika ihana. Tässä oli onni onnettomuudessa, ettei ollut pienempää kokoa, sillä paita on minusta vielä kauniimpi väljänä – paitsi hihat hitusen pitkät muttei se niin tarkkaa ole. Kuten huomaatte, en ole hirmuisen nipo vaatteiden koosta, kun en muutenkaan pidä ihan vartaloa hivelevistä malleista.

Sain paidasta instan puolella kyssäreitä, joten vinkkaan siitä täälläkin, sillä sitä näyttäisi olevan vielä nettikaupan puolella ainakin. Ja niitä pienimpiä kokoja ei ole enää, mutta jos mulle sopii tuo L niin taatusti muillekin.

Todellisuudessahan mun lauantai ei ole tuon kuvan asetelman kaltainen, lukuunottamatta Iittalan tuikkulyhtyä ja sisustuslehteä, ne ovat nyt työn alla.

Ihanaa viikonloppua!

*tuote saatu osana Iittalan vuosiyhteistyötä

4 Comments

  1. Tuo valkea kreppinen pilkkupaita yllä on mukava odotella ensilumia :o) Tilasin BYPIAS:n verkkokaupasta pitsisen V-aukkoisen roosan värisen Bralette SANDY Topin. Hinta 40€, näyttää kauniilta V-aukkoisten neuleiden alla.

  2. Anne

    Hei Kristiina! Lämpimästi tervetuloa, mukava kun jätit kommentin. Toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin 🙂

  3. Anne

    Haha, niin naurattaa ensilumi tuon huitulan kanssa samassa lauseessa 🙂 Onneksi on paksu Acnen villatakki… Kiitos toppivinkistä, käynpä tsekkaamassa!