Tänään tuli napsittua kyllä aika omituiset asukuvat. Suljettuani liikkeen kuvasin itsekseni, sillä unohdin nakittaa kuvaamisen työkavereille päivän aikana. 
Olin aikanaan todellinen jakkunainen. En osannut kuvitellakkaan asua ilman bleiseriä. Sittemmin sain vissiin aikamoisen yliannostuksen tuosta vaatekappaleesta, enkä ole aikoihin viihtynyt bleisereissä, vaikka muutamia kivoja löytyy kaapistani. Nyt jakut ovat taas erittäin ajankohtaisia – olenpa minäkin metsästänyt täydellistä ruutubleiseriä syksyksi..sellainen taitaa olla yksi muotibloggareiden kuvatuimmista vaatekappaleista tänä syksynä. Toinen hitti on kukkahame tai kukkamekko ja kolmas printtiteeppari. Jos näitä supersuosittuja somemuotijuttuja vielä listailee niin ehdoton must kuitenkin lienee jotain Guccia – laukku tai vyö.

Oman printtiteepparini ostin keväällä Pariisista. Silloin tuommoisia ei vielä ihan hirmusti näkynyt, nyt vastaavia on helppo bongata. Olenkin saanut aina tosi paljon kyssäreitä tuosta paidasta kun se kuvissa on näkynyt. Eli en osaa neuvoa ostopaikkaa, mutta vastaavia löytyy kyllä. Minusta ihanimmat printtiteepparit tekee Ganni.

Tämän syksyn haastavimmaksi vaateprojektiksi on osoittautunut farmareiden osto. Olen etsinyt joka paikasta keskisinisiä tasaisen värisiä farkkuja, joissa olisi korkea vyötärö ja suora lahje. Tuntuu uskomattomalta miten vaikea sellaisia on löytää. Parit ehdokkaat jo bongasin, mutta tietysti omaa kokoa ei ollut enää jäljellä. Nyt tuumiskelen Totemen Original denimeitä, mutta nettikaupan kuvissa ne näyttävät paljon pussittavammilta kuin instagramissa bongatuissa kuvissa. Onkos jollakin näistä kokemusta? Ja siis jos vain muuten osaatte vinkata vastaavan tyylisistä farkuista niin olisin iloinen.

Syksyn myötä olen myös siirtynyt lenkkareiden ohessa käyttämään loafereita. Kaapista löytyy entuudestaan kahdet ihan kivat, joista kuvassa toiset. Voisin ehkäpä sortua yhteen uuteenkin pariin, jos löydän mieluisat. Guccitkin olis ihanat, mutta ehkä kyllä olen vähän jo nähnyt niitä liikaa, jotain muuta mielin nyt. Ja tässä onkin hassu ajatus, sillä yleensä olen sitä mieltä, että klassikkoon ei voi kyllästyä, vaikka sitä näkyisi kuinka paljon. Mitä olette mieltä?

(bleiseri Vanessa Bruno / t-paita La Petite Francaise / farkut Weekday / loaferit Tiger of Sweden)

Kaikenkaikkiaan viihdyin oikein mainiosti villakangasbleiserissäni. Ehkäpä totuttelen taas jakkutyyliin lähemminkin.

5 Comments

 1. Viimeisessä kuvassa takana näkyvä pöytä on kaunis – minkä kokoisena ja millaisella pöytäpinnalla sitä saa? Kenen valmistama? Uuden ruokapöydän hankinta on ajankohtaista…

 2. Anne

  Kuvan pöytä on Muuton valmistama, nimeltään 70/70. Tarkemmat tiedot löydät Muuton kotisivuilta, sitä on useammassa sävyssä ja koossa. http://www.muuto.com Ihana pöytä! Luonnollisesti sen saa tilattua Sisustuksen Koodista 🙂

 3. Kiva asu!
  Farkkuvinkki: Acnen uus malli Blue Konst, niitä on muutamaa eri mallia. Minusta täydellinen perusfarkku.
  Näin ihanan ruutujakun Helsingin Stockalla, Isabel Marant Etoilen. Sovittelin sitä mutta tuumin että voisi jäädä vähemmälle käytölle kun töissäkään ei tarvita kovin formaalia pukeutumista. Vähän harmi 😉

 4. Anne

  Kiitti 🙂 Ja juu kiitos myös farkkuvinkistä. Olenkin zoomaillut Acnen uudistunutta farkkumallistoa, mutta ole lähinnä bongannut pillejä, mitkä sinänsä ovat ihania, mutta nyt hakusessa olisi vähän väljempi puntti. Mutta tsekkaanpa uudestaan 🙂 Ja voi ah, en kestä se on varmaan ollut niin ihana ruutujakku…mua niin himottaisi joku sellainen. Jos ostaisi halvan ketjujakun siitä voisi iloita sen hetken, jos satsaisi tuommoiseen parempaan, se olisi uniikimpi ja varmasti kulkisi pidempään matkassa – ruutubleiseri on kuitenkin ajaton. Nää on näitä valintoja :))

 5. Hei täältäkin suositus Acnen uudelle farkkumallistolle ja mikäli mietit Totemen farkkuja, kokeile ehdottomasti heidän malliaan Straight jean. Täydellinen pesu, vajaamittainen ja melko suora lahje. Loafereista suosittelen Isabel Marantin Ferlyn-loaferia, ehdin hankkia itselleni kyseiset kengät juuri ennen sadesäitä, joten ovat nyt minulla toimistokenkinä ennen ensi kevättä. 🙂