Hei lempeää lauantaita! Olen kuulkaas taas herännyt ihan superaikaisin, alkaa jo vähän häiritsemään tällainen. Mulle nukkuminen ei ole koskaan ennen ollut ongelma – tai on ollut ennemmin niinpäin, että etten ole ”saanut” nukkua tarpeeksi. Eikä maistu ruokakaan oikein hyvin, käyn ihan selvästi ylikierroksilla. Nyt pitäisi vähän rauhoittua, sillä edessä kiireinen kuukausi, kun rempataan uutta Koodia. Pitäisi jaksaa tehdä maalaushommia ja muuta sellaista.

Koska kaipaan nyt kaikkea rauhoittavaa, ihastun tietysti pehmoisiin ja ”turvallisiin” vaatteisiin. Niinpä en voinut vastustaa tuota unelmaisen pehmoista neuletta, vaikka kokokin oli itselleni pari numeroa liian suuri. Minä teen usein ratkaisun muun kuin kokolapun perusteella. Ei haittaa vaikka neuleen hihat ovat hitusen liian pitkät tai helma vähän lepattaa. Se on silti aivan ihana. Sain kyllä ostosreissulla makutuomareilta vähän hymähtelyä tuon värin suhteen – eikö aika Annemainen.

(neule Second Female – Dots / housut Michael Kors / tossut Marimekko)

Muutenkin paidoissa kiinnostaa nyt v-kaulaiset versiot. Osasyynä on ihastukseni kaulakoruihin, osaltaan siksi, että muhkea neule on heti kevyemmän oloinen, kun jostain pilkahtaa vähän ihoa – kaulalta ja ranteista.

Huikkailen vielä tässä taas, että olen nyt aivan innoissani Facebookin aktivoimisestani – joten kiva jos klikkaatte itsenne seurailemaan Muoti mielessä -sivuani!

Mukavaa viikonloppua!

7 Comments

 1. Aivan ihana neule! Taidanpas hankkia samanlaisen��Mikä koko sinulla on tuosta neuleesta ja mitä kokoa yleensä käytät? Hyvää syksyä! T. Johanna

 2. Anne

  Tuo on kyllä ihana ja kuulin laadusta monelta tosi paljon positiivista eli senkin suhteen pitäisi olla hyvä ostos. Mulla on koko M ja normisti käytän XS/S kokoja.

  Hyvää syksyä myös sinulle!

 3. Anne

  Tuo väri on ihana, sellainen beigeen ja aprikoosiin taittava vaaleanpunainen. Just sävy joka aina kävelee mua kohti 🙂 Se neuletakkikin on aivan ihana. Muistan kun joskus kehuit näiden neuleiden laatua – nytpä pääsen itse testaamaan. Siihen Acnen Rayaan verrattuna tämä on löyhempää ja pehmoisempaa neulosta.

 4. Upea neule! Lämpimän ja pehmeän näköinen. Täytyykin poiketa itsekin Dotsissa tsekkaamassa neuletarjonta… Muistelen, että mainitsit Instassa blogikirppiksestä. Onko sellainen tulossa lähiaikoina? Terveisin, Tiina

 5. Anne

  Siellä oli paljon ihania neuleita 🙂 Huomenna tiistaina olisi tarkoitus saada vihdoin kirppis kasaan – kannattaa pysyä tuossa illan suussa kuulolla!