Tunnelmallista perjantaita! 

Nyt tämä syksy alkaa kristallisoitua, mielessäni siis. Vaikken vielä ole päässyt edes alkuun uudessa blogityössäni, josta siis kerroin aikaisemmin. Tuntuu kuin olisin kääntänyt uuden sivun blogini suhteen. En muista koska olisi tuntunut viimeksi tällaiselta – että on postausideoita jonoksi saakka ja hetken inspiraatioita tällaisia intuitiopäivityksiä varten.

Ei minulla mitään erityistä viestiä ole tällä kertaa. Ei edes tätä päivitystä varten otettuja kuviakaan. Halusin vaan tulla kiittämään kaikista ihanista viesteistä mitä olen saanut niin täällä blogissa, kuin muuallakin somessa ja tietysti livenäkin. Olette mahtavia! 

Kollaasin kuvat poimin puhelimestani. Seuraattehan muuten minua jo instagramissa @muotimielessa, siellä pääsee meininkiin tietysti ihan reaaliajassa. Tarkoitus on tottakai päivittää instagramiakin tiuhempaan kuin ennen.

Nyt eletään syksyn kauneimpia hetkiä. Haluaisin opetella kuvaamaan paremmin esimerkiksi maisemia. Taidankin viikonloppuna pakata kameran ja kokeilla tunnelmallisten maisemakuvien napsimista. Muuten voisi tehdä jotain hyvää ruokaa, tänään oli pitsaperjantai ja sen vastapainoksi kaipaan varmasti huomenna jotain raikkaampaa. Kuvan annoksessa on broccolinia, pekonia ja uppomuna – oli yksinkertaista ja hyvää.

Vapaa viikonloppu kuulostaa ihan mahtavalta – eikö vain!

-vinkki omaan hetkeen-

Minun on muuten pitänyt mainita teille aivan ihanasta jutusta – nimittäin podcasteista. Erityisen ilahtunut olen Modernisti Kodikas -blogin Kertun Designtarinoita-podcastista. Kerttu on aivan huippu toimittamaan podeja! Viime viikon jaksossa oli vieraana rakas siskoni Suvi Valkoinen Harmaja -blogista ja Liisa Lisbet e -blogista. Pääset kuuntelemaan tuon jakson tästä.

Designtarinoita-podcast ilmestyy aina torstaisin, tästä pääset tsekkaamaan kaikki tähän mennessä ilmestyneet jaksot.

Suosittelen lämpimästi kuuntelemaan! 

Comments are closed.