-pakkaus ei ole pikkujuttu – se tekee tuotteesta vieläkin ihanamman-

Minä tykkään monista ”pikkujutuista” – liittyvät ne sitten toisen huomioimiseen, yksityiskohtiin tai ajatuksiin. Elämässä pikkujutut ovat yleensäkin niitä aika tärkeitä asioita. Ja myös vaatekaapissa pikkujutut ovat minulle niitä merkityksellisiä seikkoja, jotka tekevät kokonaisuudesta itselleni oikeanlaisen.

(v-aukkoinen t-paita COS / emoji-t-paita Minimum -> Element / No Fear -t-paita Sugar)

Olen aina ollut heikkona valkoisiin t-paitoihin. Kaapissa on niitä jo vinot pinot, mutta usein löydän itseni kassalta taas uuden valkoisen t-paidan kanssa. Pienet yksityiskohdat tekevät niistä kaikista erilaisia. Nyt viehättävät brodeeratut viestit ja syvät v-aukot.

Kiinnostavimmat mallit ovat aika niukkalinjaisia. Haasteellisinta onkin löytää t-paita jonka leikkaus on ihan nappiin, niin että kun nostaa käsiä, paita pysyy paikoillaan, eikä kauluslinjaa tarvitse olla korjailemassa koko ajan. Hyvin kaavoitetussa perusvaatteessa on aina mukava olla.

(bralette Samsoe/Samsoe -> Element / t-paita COS)

Kun vaatevalinnat ovat jokseenkin simppeleitä ja ehkä tylsiäkin, panostan yksityiskohtiin, kuten kynsilakkaan, koruihin tai vaikka kauniiseen braletteen. On toki totta, ettei tämä asuste ole muita varten, mutta minusta pukeutumisessa onkin kivaa pukeutua itseä varten. Tunne on ihan eri, onko t-paidan alla sporttiliivi vai tuommoinen huitula. Samoin pidän muhkean neuleen ja erittäin kevyen alusasun kontrastista. Lempibraletet löydän yleensä Samsoe/Samsoen malleista, niitä minulle on kertynyt jo monta kaappiin. Tuo persikkaisen roosa on viimeisin ostos.

Koska ihastukseni syvään uurrettuihin kaula-aukkoihin on myös ajankohtainen, tykkään taas erityisen paljon kaulakoruista. Sain jokin aika sitten Sugarilta tuon ihastuttavan hopeisen Orbit-kaulakorun. Sitä on tullut käytettyä lähes päivittäin ja olemus tuntuu jo oudolta ilman korua. Pieni yksityiskohta, joka ihastuttaa kovasti ja piristää monia asujani.

Piipahdin tänään Helsingissä palaverissa ja samalla käväisin Sugarin toimistolla, josta ostin mukaani kauniin White Light -tuoksukynttilän. Ja tietysti myös yhden valkoisen t-paidan No Fear -logolla.

Minua vähän huvitti itseni tänään, siitä jo Instagram Storyssa teille juttelinkin. Kerrankin olisi ollut aikaa haahuilla Helsingissä, mutta minua ei yhtään huvittanut. Niinpä läksin ajamaan kotia kohti jo heti työasiat hoidettuani.

Ja hei – olen saanut monia kyselyitä koska lupaamani blogikirppis tulee. No tarkoitus olisi laittaa se huomenna illan suussa eetteriin!

Comments are closed.