Hei ihanaa sunnuntaita! Juon aamukahvia ja kello on yli kaksitoista, huippua olla jouten ja haahuilla. Peruutin kaikki tälle päivälle suunnittelemani tekemiset (kotityöt) – ainakin toistaiseksi. Katselen näitä kuvia ja tuumin painelevani metsään hetkeksi.

(villatakki Acne / paita Bik Bok / farkut Weekday / tossut Marimekko)

Tiedättekö mikä on ilahduttanut; olen aktivoinut facebookin. Pieni askel maailmalle mutta suuri askel mulle. Tällainen ammattisomettaja tuskin kehtaa tunnustaa että on ollut pimennossa kaikkein suosituimmassa kanavassa. No, nyt on ehkä mulle se hetki aktivoitua – siellä ja muutenkin. Olen ihan liian vähän nähnyt kavereita ja mennyt mihinkään. Tiedättehän millainen kotihiiri olen.

Olisi kiva jos kävisit tykkäämässä Muoti mielessä -facebook-sivustani!

kuvat: Petri / Mr Coolpool

Kun en enää tee niin paljon töitä kuin ennen, aion aktivoitua muuten. Käydä ulkona syömässä, nähdä kavereita, käydä taidenäyttelyissä, kävelyllä kaupungilla jne. Ihan tavallisia asioita, joihin minulla ei ole ”ollut aikaa” tai oikeastaan energiaa tai jotain.

Oli kyllä korkea aika tarkastella omaa elämää ja miettiä millainen on. Ikuinen haaveilija varmastikin, mutta myös aika realistinen toiminnan nainen täällä.

Mahtista sunnuntaita!

 

4 Comments

  1. Anne

    Musta tuntuu että olen unohtanut elämästäni aika monta vuotta. Yleensä en tykkää harmitella menneitä – se ei ikinä johda mihinkään. Mutta joskus täytyy vähän, että saa aikaan muutosta 🙂