”kaupallinen yhteistyö Suomen Blogimedia ja Mádara

Satun olemaan aika rento ja vähän huithapelikin monessa seikassa, tarkoitan itseni suhteen. Yksi asia, josta en ole koskaan laistanut ja johon olen panostanut, on ihonhoito. Aloitin jo nuorena tyttönä säntilliset ihonhoitorutiinit ja niistä olen aina pitänyt kiinni.

Blogin kautta olen päässyt tutustumaan luonnonkosmetiikkaan ja ihan perusteellisemminkin Natural Goods Companyn sekä Mádaran kanssa tekemäni yhteistyön myötä. Minulla ei ole enää minkäänlaista intoa vaihtaa luonnonkosmetiikkaa muihin vaihtoehtoin. Haluan ehdottomasti tarjota itselleni ja iholleni parasta ja tehokkainta mahdollista huolenpitoa.

Mádaran kouluttaja Marja Nykänen on oikea guru luonnonkosmetiikan alalla ja minulla on ollut ilo päästä kuulemaan hänen luentojaan luonnonkosmetiikan tehokkuudesta ja vaikuttavista aineista. Kirjoitin jo aikaisemmin postauksen tästä samasta aiheesta, pääset lukemaan sen tästä.

Luonnonkosmetiikassa koko tuote on täynnä vaikuttavia ainesosia. Tarkkaan valitut ja harkitut yhdistelmät kohdistuvat suoraan ihon tarpeisiin.

Mádaran Smart Antioxidant -sarja hyödyntää pohjoisen keräilyalueilta poimittuja raaka-aineita, jolloin kasvien karut olosuhteet ovat saaneet ne varastoimaan itseensä mahdollisimman paljon suojayhdisteitä. Näin ainesosat ovat erityisen tehokkaita. Tämä sarja taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja korjaa niiden jo aiheuttamia vaikutuksia. Kaikkihan me tiedämme, että ikääntyessä vapaat radikaalit ovat niitä pahimipia vastustajiamme. Ulkoisella hoidolla on todettu olevan huomattavan tehokas vaikutus vapaiden radikaalien aiheuttamiin soluvaurioihin.

Sain testiin Smart Antioxidant -sarjasta silmänympärysvoiteen ja päivävoiteen. Molempia on ahkerasti tullut käytettyä ja olen ollut erittäin tyytyväinen niihin. Silmänympärysvoide keskittyy tummien silmänalusten ja turvotuksen minimoimiseen – itselleni niitä tärkeitä ominaisuuksia. Lisäksi se tietysti kosteuttaa ihoa ja taistelee juonteita vastaan. Pirteät silmät ovat yksi hyvinvoivan olemuksen merkkejä. Päivävoide puolestaan pehmentää ihoa ja sen päälle on hyvä levittää meikkipohja, koska koostumus ei ole tahmainen, vaikkakin erittäin kosteuttava.

Mádaran Time Miracle -sarja ei sisällä ollenkaan vettä, se on korvattu tässä sarjassa koivun mahlalla. Näin tuote on mahdollisimman hoitava ja pääsee imeytymään eritysen hyvin korjatakseen ihoa. Sarjassa on esimerkiksi Mádara-kasvia – puna-apilauutetta, joka korvaa estrogeenia; senhän me tiedämme vähentyvän iän myötä. Tuotteiden sisältämä hevoskastanjauute taas vahvistaa kapillaariverisuonia, tämäkin erittäin tärkeä ominaisuus taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Time Miracle -sarjasta käytän sekä yövoidetta että päivävoidetta.

Haluan sanoa sanasen myös öljyistä. Etenkin näin talven lähestyessä olen itse aktivoinut öljyjen käyttöäni huomattavasti. Mádaran öljyissä on rasvahappoja, jotka boostaavat ihon toimintaa ja solut pystyvät paremmin toimimaan.

Öljyt tekevät mm. seuraavia asioita ihollemme:

-vahvistavat
-lisäävät elastisuutta
-kosteuttavat
-vähentävät ihoärsytystä
-suojaavat ihoa
-lisäävät kollageenin tuotantoa


Minulla on testissä myös Mádaran Pihlaja Drops Glow Booster -tehotipat, joita olen innostuneena levitellyt aamuisin meikin alle ja välillä päällekin.  Tiedättehän miten olen innostunut hehkuvasta ihosta, maltillisesti kiiltelevästäkin. Tämä tuote on aivan loistava tuomaan kasvoille eloisuutta ja tervettä hehkua. Hivenen öljyinen koostumus imeytyy hetkessä ja tekee ihosta silkkisen tuntuisen. Näihin tippoihin olenkin erityisen koukuttunut juuri nyt. Ja se joskus mainitsemani vinkki – öljyn/seerumin kevyt taputtelu valmiin meikin päälle, tällä tuotteella lopputulos on mieletön.

Lopuksi vielä huikkaus aivan mahtavasta vartalovoiteesta. Mádaran Nokkonen-vartalovoide on nykyään ihan perusjuttu iltarutiineissani. Suihkun jälkeen rasvaan ihoni nokkosvoiteella ja normaalisti tähän aikaan vuodesta alkava ihon kutina on pysynyt täysin poissa. Tämä voide sopii koko perheelle, koska on oikein neutraali ja mieto.

Itselleni luonnonkosmetiikkaan tutustumisen myötä koko itsensä hoitamiseen on tullut uudenlainen innostunut ja kiinnostunut ote. Paitsi, että jaksan ihailla tuotteiden vaikutuksia ja tuntua, olen myös erittäin tyytyväinen niiden ekologisesta roolista. Lisäksi minua viehättää tietysti kauniit ja nykyaikaiset pakkaukset, koska visuaalisuus vaan on myös tätä päivää ja itselle tärkeää.

****

Sinulla on nyt mahdollisuus saada itsellesi Mádaran tuotenäytepaketti, sillä 100 ensimmäistä luonnonkosmetiikkakyselyyn vastannutta saa kokeiltavakseen näytekokoisia Mádaran tuotteita. Kyselyn pääset tekemään tästä linkistä.

Hehkuvaa loppuviikkoa!

*kuvien kosmetiikkatuotteet saatu testiin

Comments are closed.