Tiedättekö mitä olin tarvinnut ja nyt sen tajusin – pitkää tyttöjen viikonloppua! Aloitettiin Maijan kanssa viikonloppu lauantaina aamiaisella minun luona. 

Aloitin aamun hyvällä tuulella ja hääräsin aamupalapöydän valmiiksi. Oli ihana istua pitkään ja syödä rauhassa. Sitten vähän kuvailtiin – sain Maijalta apua kamppiskuvauksiin. Kuunneltiin musiikkia ja pähkäiltiin kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Kattaukseen käytin Iittalan Taika-sarjan astioita, yhdistettyinä yksivärisiin Teemoihin. Tuommoiset kuvoidut astiat ovat minusta erityisen viehättäviä nyt. Vohvelikankaiset servietit ovat Granitista. 

Saatiin lauantaina aikaiseksi myös Koodin muuttoon liittyvää siivousurakkaa, oli hauskaa penkoa varastoja ja raakata yrityksen varastoja siisteiksi. Oltiin tosi tehokkaita, kuten aina, nimittäin ei kumpikaan olla sitä hitainta sorttia. Sitten tilattiin pitsat ja sen jälkeen tultiin meille aloittelemaan iltaa. Maija teki meille drinksuja, meikattiin yhdessä (koskakohan olen viimeksi tehnyt tuollaista…) sitten lähdettiin hippailemaan. Tuli oikein tanssittua!

Kömmittiin sänkyyn neljän huitteilla ja nautittiin tänään superhitaasta aamusta – loikoiltiin iltapäivään asti sängyssä ja puitiin elämää. Ihan jäätävän mahtava viikonloppu siis. Nyt jaksaa taas painaa seuraavan viikon kiireet hyvillä mielin.

*kuvissa näkyvät Iittalan Taika-astiat saatu osana vuosiyhteistyötä

6 Comments

 1. Hmmm… mihinkäs te menitte tanssimaan, sillä istutte aika pitkään Koulussa 😉

 2. Anne

  Haah, meitä on näköjään "stalkattu" 🙂 Ei me oltu musta pitkään Koulussa, yhdet vaan otettiin siellä. Mentiin Aaltoon sit.

 3. Kuulostaa ja näyttää ihanalta! Mutta en tajua miten kukaan voi istua noin epämukavilla tuoleilla huvikseen paria minuuttia kauempaa, todella epäergonomieset vaikka itsekkin niitä harkitsin ennen kuin istuin. Etukenossa selkä pyöreänä jos haluaa rankansa kiinni selkänojaan? Terveisiä välilevyn pullistuman kanssa tanskasta 😀

 4. Ihana viikonloppu ollut teillä Maijan kanssa. Täälläkin odotetaan innolla kun saan kolme lapsuuden kaveria yökylään ja pääsee oikein kunnolla höpöttämään 🙂 Saa nähdä jaksaako lähteä iltaa viettämään, taitaa olla että sauna lämpiää ja ei jaksa enää alkaa laittautumaan. Extempore baarireissut ovat kyllä monesti parhaita 🙂

 5. Anne

  Hah, no joo musta seiskat on taas ihan ok istua – no ei ehkä nojatuolimukavat. Mutta mä istun muuten aina polvillani tuolilla (paitsi jos on fiini tilanne) mut tällee kotona ja kavereiden seurassa 🙂 Nytkin tässä polvillani tuolilla näpyttelen. Terkut takaisin sinne tanskaan!

 6. Anne

  Oli kyllä aivan ihanaa! Kuulostaapa mukavalta tuo teidänkin tapaaminen – ja joskus onkin vain kiva nauttia yhdessäolosta ihan kotosalla. Mutta baarireissu silloin tällöin piristää myös 🙂