”kaupallinen yhteistyö Suomen Blogimedia ja Kantolan Valitut

Rakastan naposteluita – sellaisia lautasia, johon on koottu paljon kaikkea pientä maisteltavaa. Aina kun on jokin sopiva hetki, rakennan napostelulautasen tai napostelupöydän, riippuen tietysti tapauksesta.

Testailin yhteistyön puitteissa uusia Kantolan Valitut Pikkukeksejä. Ne ovat malliltaan, rapeudeltaan ja maultaan aivan erinomaisia herkutteluhetkiin – siis oikeita napostelukeksejä.

Kantolan Valitut Pikkukeksit ovat soikion muotoisia, juuri sopivia suupaloja. Näistä voi ideoida käteviä sormisyötäviä, mietin miten hyviä tulisi, jos kahden keksi väliin sipaisisi maukasta tahnaa ja yrtinlehden.

Viimeaikoina on todellakin ollut aika hektistä menoa elämässäni. Jossain vaiheessa helpottaa ja silloin on aika koota kasaan hyviä syötäviä ja ottaa vaikka muutama lasillinen viiniä. Tein pienen testiesillepanon näitä kuvia varten. Kokosin tarjoilujen alustoiksi kaikki leikkuulautani, se on vain virkistävää, että ne ovat eri kokoisia ja muotoisia.

Yleensäkin esillepanoissa tiiviit ryhmät näyttävät hauskoilta. Kannattaa kokeilla ryhmäksi rohkeasti mitä tahansa. Eriparisista ja erikokoisista lautasistakin tulisi hauska installaatio, kun ne sijoittelisi ihan tiivisti kiinni toisiinsa. Tai samaa kaavaa voi soveltaa tuikkujen, kynttilänjalkojen ja kukkien kanssa.


Kantolan pikkukeksejä on kahta eri makua – merisuola ja kermaviili/ruohosipuli. Keksit ovat niin maukkaita, että minä olen syönyt niitä ihan sellaisenaankin. Mutta toki jotain pientä siinä kyljessä, tuo uutta ulottuvuutta syömiseen.


Pikkukeksit ovat minusta ihan selvästi napostelukeksejä – testasin nimittäin myös itse tehtyyn dippiin ja toimivat mainiosti. Dippiin laitoin kermaviiliä, suolaa, pippuria, sriracha-kastiketta, cajun-maustetta ja chililastuja sekä paprikajauhetta ja ruohosipulia koristeeksi. 
Nyt vaan haaveilemaan naposteluhetkistä, sillä minulla on vielä monta pussia keksejä kaapissa.

3 Comments

  1. Minulla on aina kaapissa paketti Kantolan spelttikeksejä napostelua varten. Merja

  2. Anne

    Hei Merja, ja kun vihdoin toimii, unohdan kiireessä vastata kommenttiin. <3 Mutta aivan mahtista, että nyt pystyt kommentoida. Mistäköhän johtuikaan ettei aiemmin onnistunut.