Tiedättekö, meidän huima remonttiputki on loppu ja uusi Sisustuksen Koodi on nyt avattu! Tuntuu kyllä ihan mahtavalta. Vaikka remppa olikin todella raskas, oli meillä aivan älyttömän hauskaa sitä tehdessä. Marraskuu joka todella jää mieleen.

Nyt ollaan ihailtu ja ihmetelty millaista uudessa kaupassa on. Kaikki näyttää vielä niin jännittävän mielenkiintoiselta ja uudelta. Tunnelma ainakin on erilainen kuin edellisessä myymälässä.

Tervetuloa avajaiskemuihin!

Nyt onkin aika juhlistaa työn tuloksia. Olette kaikki tervetulleita meidän juhliin ihan näillä hetkillä – sillä nyt perjantaina 8.12. pidämme kemut, tervetuloa klo 17-20! Eli jos vain pääset paikalle niin olisi mukava nähdä!

Sisustuksen Koodi – Linnankatu 19 – Turku
Nähdään!
 

2 Comments

  1. Aivan ihanan näköinen liike. Harmi vain kun on niin kaukana. Täältä Torniosta puuttuu just tuollainen liike <3 Ihania huonekaluja, tyynyjä ja ja ….

  2. Anne

    Kiitos Päivi, kyllä tuosta tuli älyttömän kiva. On jotenkin niin kotoisa, että ollaan vietetty siellä aikaa paljon myös aukiolon jälkeen 🙂 Itsekään en malta pysyä kaupalta pois, vaikka periaatteessa en enää siellä aktiivisesti työskentele. Silti notkun tiskin takana ja keittiössä.