On löytynyt taas yksi asia jonka suhteen olen niin sanotusti kääntänyt kelkkani. Nimittäin jostain kumman syystä en ole koskaan innostunut kietaisumallisista vaatteista. Löysin kuitenkin itselleni Elementistä ihanan Samsoe/Samsoen pilkkupaidan, josta löytyy sekä kietaisuleikkaus että pikkuisen röyhelöä. Viimeaikojen vilkas seuraelämä on tuonut uudet haasteet myös vaatekaapin sisältöön – enää en pärjää pelkin neulepaidoin. Onkin muuten ollut ihan virkistävää (ja haastavaa) shoppailla iltamenoihin sopivia vaatteita. 
Koska rakastuin tähän paitaan totaalisesti, olen tutkaillut vastaavia lisää. Paitaa löytyy Samsoen sivuilta muutamassakin kuosissa. Lisäksi samasta mallista on olemassa mekkoa, jollaisen jo olen myös ostanut. Kuulitte oikein, kerrankin mekko jossa viihdyn – siitä laittelen erikseen sitten kuvia.

Kollaasissa tämän hetken kiinnostavia juttuja. Samsoen mustapohjainen pilkkupaita mahtuisi sekin kaappiin, vaikka siellä sama onkin valkoisena. Jokin uusi olkalaukku olisi mukava ja kuvan Acne olisi ihan täydellinen; sopivan anonyymi ja silti ylellinen. Farkkuja haeskelen aina, vaikka niitä tuntuu olevan kaapissa jo vaikka kuinka. Poimin tuohon Weekdayn mallistosta kivat versiot. Tuoksut ovat myös alkaneet kiehtoa, etenkin erikoisemmat versiot. Kävin testailemassa Stockalla Margielan tuoksumaailmoja, aika mielenkiintoisia olivat. Tuoksuissa ehdoton lisäplussa kauniista pakkauksesta, tässä tietysti viehättää erityisesti pullon visuaalisuus – no oli se aika hyvän tuoksuistakin.

Pukeutumisessa kiinnostaa nyt ehdottomasti eräänlainen keveys ja naisellisuus. Kevättä kohti aion varmasti myös lisätä värejä pukeutumiseeni. Olen jo suunnitellut enemmän valuvia paitoja ja leveälahkeisia housuja – väreissä.

Mikäs teitä innostaa nyt vaatepuolella?

Kivaa viikkoa!

8 Comments

 1. Kaunis pusero ja näinki sen mekon vaateripustimessa ja jo siinä näytti hyvältä 🙂

  Tällä hetkellä innostaa lämpimät vaatteet, kun -27 ollut pakkasta. Sisällä melkein aina collarit, rento pusero ja villasukat päällä. Talvella yleensä tulee tosi vähän ostettua vaatteita, kesällä enemmän.Pyrin nykyään vaatteita vain ostamaan tarpeeseen ja välttämään heräteostoksia 🙂 Kivaa viikkoa sinne <3

 2. Heippa, minulla alkaa kyllä jo kevätmallistot kiehtoa, vaikka ulkona onkin vielä talvipakkaset. Olen tilannut Hopen trenssin ja nyt funtsin tuota pilkkukietaisua mustana – se on ihana. Tykkään älyttömästi Samsoesta, etenkin niiden Stamford-housuista, joista odotan nyt uusia värejä.

 3. Minä olen käyttänyt nyt toimistolla parisen vuotta melkeinpä farkkuja tai rentoja mekkoja. Nyt olen innostunut skarpimmasta pukeutumisesta ja yrittänyt löytää suoria, mustia housuja. On aika hankalaa löytää suoria tai vähän bootcut-mallisia housuja, kun suurin osa housuista on pillejä, vajaamittaisia tai culottes-mallisia. Tuntuu, että klassiset suorat housut loistavat poissaolollaan!

  Täytyy käydä Stockalla tutustumassa noihin tuoksuihin. Ostin vuosikausia sitten merkin ensimmäisen Untitled-nimisen tuoksun ja olen tykännyt siitä kovasti. Tätä Replica-sarjaa olen joskus tuoksutellut Tukholmassa.

  Ja tuo paita, se on ihana!

 4. Kiva paita! Minkälainen Samsoe on mitoitukseltaan mielestäsi? Jos siis tilaa netistä, niin onko mitoitus kokomerkintään nähden väljä vai niukempi?

 5. Anne

  Ui siellä on kylmä! Hyrrrr… Mullakin on kotosalla aina mukava asu, juuri jotain vastaavaa kun sullakin. Mä taas innostun usein talvivaatteista – koska rakastan villapaitoja. Mutta nyt on ollutkin outoa katsella vähän kepeämpiä vaatteita. Yritän itsekin pitää malttia ostoissa, tosin viimeaikoina vähän on tullut villiinnyttyä 🙂 Kivaa viikkoa sinnekin <3

 6. Anne

  OOh, ihana Hope-trenssi! Voin kyllä suositella tuota kietaisua, on älyttömän kiva käytössä, se istuu hyvin kun saa kiedottua oman vartalon mukaisesti. Muuten ainakin Helsingin Samsoen myymälässä näin tuota mustaa versiota. Täytyypä kurkata nuo mainitsemasi housut.

 7. Anne

  Mäkin oon etsinyt kauan suoria housuja, on vaikea löytää juuri omalle kropalle hyvät, jos haluaa hiukan istuvamman mallin. Leveitä ja löysiä on toki helpompi löytää, mutta kun haluaisi juuri vyötäröltä vähän istuvammat niin tulee ongelmia. Itselle Mangon mallit ovat kyllä normaalisti ainakin mulle olleet hyviä housupuolella.

  Jänniä nuo Margielan tuoksut, ensin tuntuvat tymäköiltä, mutta iholla tietysti sitten alkavat vasta elää.

 8. Anne

  Kiitos. Musta mitoitus on ihan normaali, no jos miettii kahden koon välillä niin päätyisin itse aina siihen suurempaan. Sillä pieni väljyys vaatteessa on aina parempi kuin naftius. 🙂