Nyt olisi pitkästä aikaa asukuvia. Juttelin tänään bloggaavan kaverin kanssa puhelimessa (terkut Riikka) – todettiin, että mitä harvemmin päivittää blogia, sitä nihkeämmin se alkaa sujua. Olin luvannut itselleni rankan syksyn jälkeen kunnollisen talviloman ja se tuli tuossa joulukuussa pidettyä. Taisin päivitellä blogia harvemmin kuin koskaan ennen. Nyt kun lomakausi on vietetty, onkin aika etsiä normaali työrytmi. Onneksi tsemppaajana on ollut viimepäivien heleä valo ulkona. Nyt jo melkein astii, miten pimeys alkaa vähentyä ja kuvausvaloakin alkaa olla taas tarjolla himpun verran enemmän. 

(takki COS*saatu / neule ja farkut HM / nilkkurit Unisa / kaulakoru COS / laukku Stella McCartney)

Viimeaikoina olen asunut pitkässä COS-takissani, voin lämpimästi suositella samanlaista edelleenkin. Viimetalvinen takki on ihan suosikkini edelleen ja saan siitä melkein aina kyselyitä mihin menenkin. En siis ole kyllästynyt siihen tippaakaan. Mustiin vaatteisiin en sen sijaan olen paljon pukeutunut, niinpä musta neule tuntuu harvinaisen selkeältä päällä. Halusin kuitenkin yhden kivan tumman yläosan hiilenharmaisiin farkkuihini. HM on ollut yllättävän hyvä vaatteidenbongauspaikka, nyt löydän sieltä paljon kivoja juttuja

 

Unisan nilkkurit ovat myös olleet niin mukavat, että ovat päässeet jalkaan usein. Säätilatkin ovat mukavasti sallineet tuommoisissa ohutpohjaisissa nilkkureissa kävelyn. Tänä talvena ei vielä ole ollut käyttöä järeille talvikengille. Olen myös asustellut enemmän kaupungissa, joten ulkoilulenkit ovat olleet aika harvinaisia.

Tuntuu ihan hassulta, että nyt se ”uusi vuosi” on alkanut ja on aloiteltava normaalia arkielämää. Etenkin kun oma elämäntilanne on huisin erilainen kun ennen. Nyt olen päättänyt vähän seikkailla, ihan pienissäkin jutuissa. Vaikka käydä iltaisen ruokakauppareissun jälkeen kaakaolla – kuten eilen tehtiin. Eihän siinä mitään ihmeellistä ole – mutta on kuitenkin. Ehkä ottaa vähän rauhallisemmin ja nauttia hetkistä.

Ihanaa viikonloppua!

12 Comments

 1. Hei! Kokeile päivittää kehykset, nykyiset vie kaiken värin kasvoiltasi ja saa sut näyttämään todella kalpeelta!

 2. Katsoin samaa kuin edellinen, plus että näytät mustassa kuin flunssaiselta, väri kadonnut kasvoilta kokonaan. Olen itsekin vaalea nelikymppinen eikä mustaa voi enää kuvitellakaan kasvojen lähelle. Käy sama ilmiö kuin näissäkin kuvissa: leskimummo-look;D Heleissä pastelleissa olet kuin eri nainen.

 3. Anne

  Heissuli. Tykkään itse tällaisista vaaleista kehyksistä jotka ovat pehmeämmät kuin tummasankaiset – joita omistan kyllä kahdet myös. Olen kyllä vaaleaihoinen 🙂

 4. Anne

  Pidän itse vaaleista kehyksistä enemmän kuin tummista 🙂 Ja totta, musta ei ole paras väri kun on hyvin vaalea iho, siksi käytänkin aika harvoin mustia yläosia (takkia lukuunottamatta). Hassua, kun joskus pukeuduin lähinnä vain mustaan. Ja toi leskimummo "reps".

 5. Tuo takki on niin täykky! COSin takeissa vain on sitä jotain, ja muutenkin heidän vaatteissaan. Ja tuo neule, voisi olla jopa Filippa K:n, niin ryhdikkään oloinen.
  Ihanaa viikonloppua <3

 6. Täytyy sanoa,että olet kyllä upea ilmestys. Olen myös erimieltä laseista – ne on just best.

  /Henna

 7. Hei, hurjasti voimia uuteen vuoteen ja elämäntilanteeseen. Keskustassa ja etenkin aurajoen rannoilla on varmasti mukava lenkkeillä koirien kanssa,joten ei hullumpaa kaupunkimiljöötä siellä. Energistä ja spontaania uutta viikkoa!

 8. Hei – tykkään kovasti näistä kuvista. Erityisesti tuo seitsemäs kuva, hienosti sommiteltu ja mielestäni tummat värit sopivat sinulle.

 9. Anne

  Nii kyllä on, ihan supertyytyväinen olen ollut. Ja tosiaan, monia ihania juttuja tulee aina COS:ilta bongattua. Täytyy sanoa, että myös tuo neulepaita on ollut mahtava löytö ja näyttää ehdottomasti (ja tuntuu) arvokkaammalta kuin on.

  Ihanaa viikonloppua myös sinulle (vaikka onkin jo seuraava) <3

 10. Anne

  Kiitos kiitos 🙂 Minustakin nuo värittömät lasit ovat kivat, niin pehmoisen tyyliset verrattuna tummempiin kehyksiin.

 11. Anne

  Kiitos paljon tsempeistä <3 Koirien kanssa en täällä keskustassa ole paljon ollutkaan, ovat paremmissa oloissa tutussa paikassaan, mutta välillä kun heidän kanssa olen niin onkin kivaa.

  Mahtavaa viikonloppua!

 12. Anne

  Onpa kiva kuulla Leena, minäkin pidän kovasti näistä kuvista. Tumma väri tuntuu vähän oudolta, mutta mukavalta vaihtelulta.