Uusi vuosi alkoi ja kieltämättä aika erilaisissa tunnelmissa. Olin pitkästä aikaa juhlistamassa uutta vuotta yöelämässä. Tällä kertaa vuoden vaihtumisen tunnelmat ovat jännittyneet ja positiiviset. Viime vuonna muistan olleeni enemmänkin stressaantunut ja ahdistunut. Niinpä meidän seinälle liimaamaama teksti – Fuck u 2017 – sopi aika hyvin illan teemaan.

Koska illan riennoista ei ole saatavilla kuvamateriaalia, valitsin esiteltäväksi muutamia uusia juttuja, joita olen vaatekaappiini hankkinut. Löysin kuvan Unisan nilkkurit alehyllyltä. Olin toivonut löytäväni talveksi jotkin kivat kengät ja nämä olivat siksi erittäin mieluisa löytö. 

Olin myös suunnitellut yhdistäväni kimaltavat nilkkasukat nilkkureihin, niin että sukan varsi vilahtaa mukavasti varresta. Koska löysin tarkoitukseen sopivat kengät, täydensin kokonaisuutta COS:in glittersukilla.

Maijan ja minun shoppailureissun tuloksena löytyi myös kuvan pyjamahenkinen paita, sen bongasin HM:stä. Minua kiehtoo tuommoiset rennot ja ehkä vähän odottamattomatkin vaatekappaleet. Ennätin jo istuskella iltaa tuossa paidassa, yhdistin sen tiukkoihin mustiin farkkuihin ja uusiin nilkkureihini.

Pukeutumisessa kiinnostaa edelleen selkeä tyyli, mutta on kiva jos asuissa on joitakin odottamattomia elementtejä. 

Huomaan käyttäväni nykyään mielelläni erilaisia kaulakoruja. Lempikorut ajelehtivat usein missä sattuu. Olen myös innostunut vaihteeksi kynsien lakkaamisesta. Olen jopa panostanut alus- ja päällyslakkaan. Eniten omistan Essien lakkoja. Minusta on aika kiva ostaa yhden merkin kynsilakkapulloja, koska ne näyttävät kivoilta kun putelit ovat samanlaisia.

Nyt kuulkaas odotan innolla arkielämää, olen päättänyt satsata itseeni enemmän tänä vuonna!

4 Comments

  1. Muakin kiinnostaisi, mistä nämä ovat. Samoin aiemmin nkyneet harmaat Adidakset? Kivoja molemmat:)

  2. Anne

    Löysin ne Wiklundilta, eli Turun Sokokselta. Taisivat kyllä olla viimeiset siellä. Ehkä löydät muualta, ovat siis Unisa-merkkiset.

  3. Anne

    Ovat siis Turun Sokokselta eli Wiklundilta, mutta olivat viimeiset – siksi alessa kai. Adidakset ostin Helsingin Other Storiesilta. 🙂