Viimeaikoina olen vihdoin alkanut inspiroitua kevään valosta ja erilaisista materiaaleista. Nyt olen sukeltanut sisustuslehtien pariin, eikä ihana Tukholman huonekalumessumatka vähentänyt yhtään tuota inspiraatiopuuskaa. Huomaan katselevani värejä taas ihan innostunein ottein.

Väriä valitsin uuteen laukkuunikin. Sain nimittäin valita Marimekolta yhden tuotteen kiitokseksi taannoisesta yhteistyöstä. Valintani osui suosittuun Karla-laukkuun, jota olen monet kerrat meinannut ostaa. Ensin pohdin mustaa vaihtoehtoa, mutta nyt olen onnellinen, että valitsin viininpunaisen. Laukku on täydentänyt ihanasti talvivaatevarastoani.

Väreistä innostuneena olen myös tuulettanut vaatekaappia – nimittäin suunnittelemalla mitä tekisi mieli hankkia kun villapaidat on aika viikata ylähyllylle. Ainakin vaaleat sävyt houkuttelevat ja niiden seuraksi on ihana valita pieniä väripisteitä asusteisiin ja kynsiin.

(Karla-laukku Marimekko / korvakorut Pernille Corydon / Kure Bazaar -kynsilakka /
Kollaasissa on juuri nyt poimimiani ihania juttuja. Miten hyvin luonnonvalkoinen sopii viininpunaisen laukun seuraan. Ja keltaista voi sipaista asuunkin kynsilakan muodossa. Korvakorutkin kiinnostelevat, minun pitäisi vain käydä ottamassa uudet reiät korviin, sillä vanhat taitavat olla jo ummessa. 
Kenkäpuolella odotan kevättä kovasti – olen kulkenut koko talven lähes pelkästään lenkkareissa. Kevällä voisi leikitellä hauskoilla kenkävalinnoilla. Ainakin yhdet valkoiset kengät olisivat kivat. Kuvassa on Diane Von Furstenbergin avokkaat, jotka näyttäisivät sopivan naisellisilta farkkujen kanssa.
Paitoja olen hivenen tuskaillut viimeaikoina. Kaapista ei tunnu löytyvän nyt yhtään ihonmyötäisempää yläosaa hameiden ja leveiden housujen kaveriksi. Bongasin tuommoisen selkeän ribbineuleen Weekdaylta, noita voisi hankkia kaappiin sekä valkoisena että mustana. Peruspaidat toimivat niin monenlaisissa yhdistelmissä.
Tämmöisillä ajatuksilla tällä viikolla fiilistelen keväthaaveilua.

Comments are closed.