Tässä kevään korvalla (hahaa kevätoptimisti täällä) olen täydentänyt neulepaitavarastojani parilla uudella tulokkaalla. Vaaleanharmaan neuleen näittekin jo Helsinki-postauksessani. Samantyylisiä harmaita kaapissa olikin ennestään jo muutama muukin kappale. Mutta väri-innostuksen siivittämänä ostin itselleni liilan neuleen. Tiedättekö, lila on ollut aina yksi ”inhokkiväreistäni”. Mutta tässä tuli todistetuksi jälleen vanha sanonta – rumia värejä ei ole olemassakaan. Kaikki riippuu värien suhteen vain oikeasta kohteesta, paikasta ja ajasta. 

Lila neule on Lindexin. Pidän sen mallista, hihat ovat kivasti väljät ja pussimaiset. Hiukan naisellisempi neuleversio on oikein tervetullut vaatekaappiini. Se sopii kivasti hameiden kanssa ja tuo farkkuihinkin ripauksen luksusta.

Neuleiden seuraan on kiva valita tarkasti pienet yksityiskohdat – kuten kynsilakka ja korut. Välillä tulee käytettyä kelloakin, tosin ihan liian vähän. Harmittaa oikein seisottaa rakasta Cartieria kampauspöydällä. Mutta kun ei ole tottunut viimeaikoina rannekelloon, sen unohtaa aina napata ranteeseen.

Sain äskettäin Madáralta testiin heidän uuden käsivoiteen ja vartalovoiteen. Ovat muuten aivan huippuihanat. Käsivoide imeytyy hetkessä ja tekee käsistä silkkisen pehmoiset. Lisäpisteitä annan vielä miedon raikkaasta tuoksusta.

Tiedättekö, että kodin asusteita ovat kirjat ja kortit sekä muut pienet tilpehöörit. Poimin Maijan kätköistä kuviin kauniin lehden ja taidekortin. Tuleekos teidän keräiltyä tälläisia paperisia somisteita kotia varten?

Hyppäsin näköjään sujuvasti villapaidoista sisustukseen. Sekalaiset höpinät ovat kuitenkin kivoja – tykkään jutella teille samalla tavalla kuin kavereilleni, ystävien kesken sitä puhelee mistä milloinkin. Joskus kun mietin että mitä kirjoittaisin blogiini, muistan oman viisauteni – juttele sitä mitä puhelisit normaalisti ystäville. Siitä sitten syntyy näitä sillisalaattipostauksia.

Kivaa viikkoa!

2 Comments

  1. Hei, millä pidät kunnossa tuollaiset neuleet kuten tuo Lindexin violetti? Eli onko hyviä vinkkejä ei-villaisten neuleiden puhtaanapitoon ja nypyttömänä pysymiseen? Kaunis neule muuten ja ennen kaikkea sen väri.

  2. Anne

    Tämä Lindexin neule on heidän ns. parempaa premium-kokoelmaa ja on suurelta osin alpakkaa ja villaa. En osta täysakryylisia neuleita. Pesen neuleet villapesuohjelmalla ja villapesuaineella koneessa – käsinpesu on kovempi neuleille. Jos tulee nyppyjä, poistan ne varovasti nypynpoistajalla. Mutta nyt ainakaan jo kovasti käytetty Lindex ei ole nyppyyntynyt. En muuten käytä kotipaitoina hyviä neuleita koskaan, vaan vaihdan aina kotipaidan kun tulen kotiin. Eli hyvät neuleet ovat päällä vain töissä/muissa menoissa. Olen huomannut että kotona nyhjääminen nuhrustuttaa neuleita 🙂