”kaupallinen yhteistyö Raw Beauty ja Asennemedia

Luonnonkosmetiikkaintoilija minussa on todella iloinen, että kiinnostus sitä kohtaan on jatkuvasti kasvussa ja saadaan myös uusia ihania yrityksiä, jotka tarjoavat meille kuluttajille harkittuja ja mielenkiintoisia vaihtoehtoja luonnonkosmetiikan parista.

Turkuun avattiin tällä viikolla uusi luonnonkosmetiikan myymälä Raw Beauty, joka on keskittynyt tarkasti valikoituun ja laadukkaaseen luonnonkosmetiikkaan. Piipahdin tänään myymälässä ihastelemassa paitsi valikoimaa, niin myös tunnelmaa ja sisustusta.

Raw Beauty
Humalistonkatu 15 A, 20100 Turku
@rawbeautystore

Myymälätila sijaitsee vanhassa kivitalossa, tilassa on kuulemma aikanaan toiminut hotelli. Myymälän paikalla on ollut hotellin aula. Vanha laattalattia ja muut kauniit yksityiskohdat luovat tilaan erityisen tunnelmallisen fiiliksen, jopa ihan kansainvälisen tunnun.

 
Raw Beautyn valikoimista löytyy mm. John Masters Organics -hiustenhoitosarja ja Nailberryn kynsilakkoja. Itselläni on vielä molemmat merkit testaamatta ja aion kyllä ehdottomasti käydä ostamassa näitä kokeiluun. Ja miten ihanan näköisiä ovat nuo kynsilakkapullot – ensimmäisenä taidan ostaa tuota kullanväristä lakkaa.

Liikkeessä on paljon kauniita yksityiskohtia joita ihastella. Myös luonnonkosmetiikan pakkaukset ovat nättejä, niitä pitää ilomielin kylpyhuoneessa esillä. Kauniin pakkauksen lisäksi tietysti sisällötkin on huolella mietittyjä. Raw Beautyssa on tuotesarjoja joita ei ole ennen saanut Turusta mistään. Myöhemmin liike avaa myös nettikaupan, jotta tuotteita voi tilata jos ei pääse täällä Turussa käymään.

Avajaisviikolla 12.2. – 16.2.2018 Raw Beautyssä on tarjouksia:
-50 euron arvoisista ostoksista saa kaupan päälle The Konjac Sponge Companyn Konjac-sienen
-John Masters Organics -tuotteen ostajalle kaupan päälle matkakokoinen shampoo tai hoitoaine
-avajaisviikolla on myös arvonta, jossa voi voittaa 50 €:n arvoisen lahjakortin
Sain Raw Beautysta testattavakseni Kahina Giving Beauty -sarjan tuotteita. Ensimmäisenä luonnollisesti ihastelin kauniita mustia lasisia pulloja ja purkkeja. Kuten olen monta kertaa todennut, on visuaaliselle ihmiselle äärimmäisen tärkeää päästä ihastelemaan tuotteiden pakkauksia. Lisäksi on mahtavaa jos ne ovat myös käytössä mukavia ja nämä kyllä ovat.
Testasin kasvojen puhdistusaineen, kasvoveden, seerumin, silmänympärysvoiteen ja -seeruumin sekä päivä ja yövoiteet. Kaikki tuotteet ovat miedon ja miellyttävän tuoksuisia. Usein luonnonkosmetiikan tuotteissa on voimakkaita yrttisiä tuoksumaailmoja, mutta näissä on pehmeän raikas ja kevyt tuoksumaailma. Sarjalla on sekä Ecocert- ja Leaping Bunny sertifikaatit.

Luonnonkosmetiikkamerkit syntyvät usein ihan tavallisten ihmisten intohimosta aiheeseen. Kahinan perustaja Katharine työskenteli kosmetiikan parissa ja hän oppi paljon kosmetiikassa käytetyistä haitallisista aineista. Hänelle merkittävää oli käynti Marokossa, jossa hän tutustui Argan Öljyyn ja sen tehoon ihan omakohtaisesti. Kahina Giving Beauty perustettiin vuonna 2008 ja se on saanut vaikutteensa Marokosta vaikkakin tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa. Tavoitteena on ollut luoda yksinkertainen, tehokas, eettinen, turvallinen ja kauniisti pakattu tuotesarja. Voit lukea tarkemmin merkin tarinan tästä.

Minulle ihonhoidossa yksi nautinnollisimmista hetkistä on kasvojen puhdistus. Olen aina suosinut pehmeitä ja kermaisia puhdistustuotteita, sellaisia jotka jättävät ihon pinnan kostean ja pehmeän tuntoiseksi. Kahinan puhdistusaine on maitomainen, mutta todella kevyt ja ohut. Levitän sen kuivalle iholle huolellisesti ja huuhtelen sitten vedellä. Usein maitomaisia puhdistusaineita joutuu rasvaisuuden takia huuhtelemaan kauan, mutta tämä on niin kevyt, että huuhteleminen on nopeaa eikä pyyhkeeseen jää meikinjämiä huuhtoutumattoman puhdistusaineen takia.

Kahinan kasvovesi on virkistävä ja sitä on erittäin kätevä käyttää pumppumekanismipullon ansiosta. Olen niin koukuttunut tuon raikkaaseen tuoksuun, että suihkautan sitä joskus päivän mittaan muuten vain kasvoille – näin talvella kun iho on erityisen kuivassa kunnossa. Lisäksi kasvovesi supistaa ihohuokosia, joka myöskin on minulle ainakin erittäin positiivinen seikka.

Kahinan yö- ja päivävoiteet ovat molemmat tosi kevyitä – tuotesarjan kaikissa tuotteissa on samanlainen eteerisen kevyt fiilis. Vaikka yövoide on hitusen tuhdimpi, imeytyy sekin saman tien, eikä jätä iholle rasvaista oloa, vaan ennemminkin kevyen kosteuden ja hyvinvoivan tunteen. Pumppupullossa oleva päivävoide on todella kevyt, mutta silti kosteuttava – juuri loistava meikin alle.

Silmänympärysvoiteita on sekä voiteen että seerumin muodossa. Käytän yöksi aina tuota voidemaista versiota ja aamuisin seerumia. Toki joskus olen levitelly yöksi molempia, sillä haluan vaalia erityisen hyvin ohutta silmänympärysihoani rypyiltä.

 

Ja öljyistä ja seerumeista voisin jutella vaikka kuinka paljon. Kuten olen monta kertaa aiemminkin todennut teille, minusta nämä ovat niitä eliksiirejä joihin erityisesti kannattaa satsata. Kahinan seerumi on öljyinen ja aivan ihana, se sisältää A, C, E ja K -vitamiineja öljyn ja muiden kasviuutteiden kanssa.

Sanomattakin on selvää, että levitän sitä sekä iltaisin että aamuisin kasvoilleni. Saatanpa sipaista muuallekin missä on kuivia kohtia. Nyt minulla on erityisen kuiva iho kasvojen keskiosassa ja olen saanut hyvin ihon hilseilyn aisoihin näillä tuotteilla. Ihotyyppini on niin ohut, että talviaikaan se saattaa hilseillä loppupäivästä paikoin, vaikka hoitaisin sitä miten hyvin. Siksi minun täytyy välillä levitellä seerumia muutama tippa ihan meikkivoiteen päällekin noihin kuivimpiin kohtiin.

Toivottavasti tekin innostutte kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa!

Comments are closed.