Viimeaikoina on tullut yksi kiva oivallus pukeutumisen saralla. Olen viettänyt niin paljon aikaa Maijalla, että pakostakin on tullut sekoitettua meidän vaatevarastoa. Nyt kuljetaan harva se päivä asussa, jonka jokin osa onkin toisen.

Onnea on myös muut ystävät ja vaikkapa laukkujen vaihto hetkeksi. Me tehtiin Hennan kanssa viikonloppuna tuommoinen laukkujen lainaus puolin ja toisin. On aika virkistävää välillä kokeilla muitakin kuin omia laukkuvalintoja. Hennan Balenciaga on aivan ihana ja se on nyt muutamien päivien käyttökokemuksella osoittautunut aivan loistavaksi. Sinne mahtuu aika paljon tavaraa, vaikka laukku on pieni ja siro. Sopii myös iltamenoihin ja silti toppatakin kaveriksi.

Tässä minulla on puolestaan päällä ihan oma neule, mutta tekonahkahame on Maijan kaapista pihistetty. Tiedättehän millainen farkkutyyppi olen pohjimmiltani, siksipä onkin ollut aika hauskaa huomata, että viihdyn ihan ok myös hameissa ja kangashousuissa. Yllättävän paljon vaihtelua pukeutumiseen, vaikka nämä viileät pakkaset vähän sotkevatkin kevyempiä asukokeiluja.

Lindexin lila neule on saanut aina paljon ihasteluita kun olen sitä käyttänyt. Paras oli Tukholman huonekalumessuilla; olimme Iittalan tilaisuudessa kuuntelemassa puhetta ja yhtäkkiä vieressä seisonut nainen kurkisti mun paidan niskalappua – kysyi samalla saako katsoa kenen paita on kun se on niin ihanan näköinen. Lila taitaa olla tänä keväänä taas yksi suosituista trendiväreistä vaatepuolellakin.

Mukavaa viikkoa teillekin!

4 Comments

 1. Ei saa varastaa ystäviltä! Varmaan on omaa rahaa kun on alkanut täyspäiväiseksi bloggariksi(postaukset vaan vähentynyt, taidat elää pyhällä hengellä tai perintörahoilla)-

 2. Taidat olla kade..? Naurettavaa tekstiä.
  Etkä omalla nimellä uskaltanut kirjoittaa?

  Terhi R

 3. Anne

  Kiitos Terhi puolustamisesta <3
  Tämä vihannes on mun vakkarilukija ja välillä hänellä on vähän huono hetki…