Hei ja mukavaa arkiviikkoa. Nappasin äsken maanantaiaamuisia kuvia tänne blogiin. Vaihteeksi ihan juuri sellaisia todellisia aamiaishetken jälkeisiä tunnelmia. Keittiössä on tehty voileipiä ja taso on vielä pyyhkimättä. Sänky petaamatta. Aamiaisjutut sohvapöydällä – nyt nautittiin siinä aamiaista. 
Arki on kyllä aika ihanaa!

Makuuhuoneessa on huikean lilat Lovely Linenin lakanat. Värikkäät petivaatteet sykähdyttävät joka kerta kun makkariin astuu. Nojatuolilla on illalla siihen jäänyt villapaita. Sunnuntai-ilta kului leppoisasti syöden hirvipataa pitkän kaavan mukaan ja sen jälkeen sohvalla löhöillessä. Maija oli meillä iltaa istumassa ja unohduttiinkin valvomaan aika myöhään. Vaihteeksi ollaan siis vietetty aikaa minun kotonani.

Vaikka tykkään eniten syödä nätisti katetun ruokapöydän ääressä. Oli tänään aamulla sen verran viileää, että katoin aamupalan sohvapöydälle. Istuskelin kylpytakkiin kietoutuneena villamatolla ja välillä sohvalla aamupalaa mutustellen.
 

Naistenpäivän kimppu on vielä aika hyvässä kuosissa. Tykkään nyt värikkäistä kukista tosi paljon. Tänään olen myös ennättänyt lakata kynnetkin uudella Nailberry-kynsilakalla. Kullanvärinen lakka on aika kivan näköistä kynsissä ja tuo pullokin on niin nätti, ettei haittaa vaikka se seikkailee olohuoneen sohvapöydällä.

Tänään olisi tarkoitus kuvata vähän vaatejuttuja blogiin. Olen löytänyt aivan mahtavia teepaitoja ja niistä saatte pian kuulla lisää. Koska minulla ainakaan ei voi koskaan olla liikaa (valkoisia) teeppareita.
Illalla lähdetään laivalle vuorokaudeksi, loppuviikosta sitten keskityn töihin, sillä tiedossa on lauantaina lähtö Lontooseen viettämään pitkää viikonloppua. 
Kivaa viikkoa!

4 Comments

  1. Ihanan pöyheä tuo tuoksupelargoni! Aurinkoista alkanutta viikkoa 🙂 -Nonnis

  2. Moikka, mistä olet hankkinut nuo ihanat keittiön kaappien lankavetimet? olen itse ihan in love niihin ja en mistään tunnu löytyvät juuri semmoisia, joita etsin uuteen keittiööni, ja nuo näyttävät juuri oikeilta.