En ole pitkään aikaan tehnyt tällaisia rentoja kotifiilispostauksia. Eilen sunnuntaina oli kuitenkin touhuiluista huolimatta aikaa vähän fiilistellä arkitunnelmia, vaikka sunnuntai olikin. Nimittäin omassa elämässä ei kotona oleskelun fiilikset riipu viikonpäivistä.
Tässä samalla oikeastaan voin myös osallistua meidän pienen sisustusfacebook-ryhmän kuukauden haasteeseen. Char and the City nimittäin keksi hauskan kuukausihaasteen teemalla – arkirealismia sisustusbloggaajalla. 
”Sisustusblogeja selaillessa usein unohtuu se, että
sisustusbloggaajan(kaan) kotona ei aina ole super siistiä, vaan ihan
tavallista elämää siellä vietetään. Koska blogit ovat nykyään niin
viimeisen päälle viilattuja, tuodaan sekaan pientä arkirealiteettia”
.

 

Tykkään siitä, että kotona on aina aika siistiä. Ruokailun jälkeen siivotaan ripeästi keittiö ja muutenkin tavarat pyritään viemään paikoilleen käytön jälkeen. Pahimmat sotkut kertyvät yleensä eteiseen, koska sieltä löytyy pahvinkeräyskasseja, pullokasseja yms. mukaan napattavaa (joita ei kuitenkaan aina muista heti ottaa matkaan).

Koirien kanssa on oltava aika rento mieleltään. Totuus kuitenkin on, että vaikka kuinka huolehtisi, tulee näistä karvatassuista pölyä, karvaa, tassunjälkiä yms. muutakin siivoiltavaa. Pyrin imuroimaan usein, nykyään lähes päivittäin. Sohvilla käytän ahkerasti myös tarrarullaa ja pesen päälliset tiuhaan. Mutta en jaksa liikaa stressata – karvakavereiden kanssa oleilu kuitenkin ohittaa kaiken vaivan ja sotkun.

Sänkykin pedataan aamuisin, mutta ensin se saa hetken tuulettua ja samalla avaan makkarin ikkunankin. Eilen sunnuntaina kylläkin, tuo tuuletuslook sai olla iltapäivään saakka…

 

Täällä Turun seudulla oli eilen virpomissunnuntai. Tällä kertaa pieniä virpojia ei ollut meidän ovella ruuhkaksi saakka, mutta sain muutamat suloiset oksat maljakkoon.

Sohvapöydältä löytyy kätevästi maalisävykarttoja, värimalleja on myös kiinnitelty teipillä seiniin sinne tänne. Tarkoitus olisi vähän päivitellä täällä maalipintoja. Ensimmäisenä vihdoinkin valkoisten seinien maalaus toisella sävyllä. Ehkä oikea valkoisen sävy löytyikin jo. Muutenkin värikarttojen selailu on kivaa.
Nyt ulkona paistaa upeasti aurinko. Olen koko maanantain tehnyt töitä tässä koneella, joten taidan suunnata ulkotöihin seuraavaksi.
Kivaa viikkoa!

6 Comments

 1. Kotisi näyttää niin kauniilta rennommissakin tunnelmissa. Asutko kerrostalossa vai pientalossa?

 2. katsoin kans, että kotinne näyttää oikein kodikkaalta ja viihtyisältä pienen sotkunki keskellä. Yämä oli kiva postaus, tartuin itekki tähän. On hyvä välillä näyttää lukijoille, että ihan tavallisia "pulliaisia"mekin ollaan ja eletään normi arkea, joka välillä voi olla ihan kaostakin .) Mikä sulla on tuo oikean puoleinen värilastun sävy, nimittäin itelläkin etsinnässä hyvä harmaan ruskea työhuoneen seinään. Pari hyvää vaihtoehtoa on jo, mutta lisä ei ole pahitteeksi 🙂 Oikein mukavaa pääsiäistä sinne Turkuun <3

 3. Anne

  Kiitos Päivi, kyllähän nätissä kodissa pieni epäjärjestyskin on vaan kodikasta. Kiva kun tartuit, kurkkaanpa sinunkin postauksesi 🙂

  Se värilastu on Tikkurilan Valamo – voin todella suositella sitä sävyä. Sillä on mm. vedetty kaikki Sisustuksen Koodin myymälätilan seinät ja hyllyt. Näyttää tosi nätiltä.

  Mukavaa pääsiäistä myös sinulle!

 4. Kiva että sielläkin on projektina valkoisen sävyn mietintä. Kerrothdn sitten mihin sävyyn päädyit. Meillä pitäisi suorittaa sama homma, nyt seinissä on rakennusliikkeen valitsema maalarinvalkoinen.

 5. Anne

  Juu, kerron toki. Mullakin on nyt maalarinvalkoinen ja vitsit se on ankea, etenkin ovien ja listojen parina.