Palataanpa taas hetkeksi taannoisen Lontoon matkan tunnelmiin. Ihastuimme molemmat Maijan kanssa erityisen paljon cooliin Shoreditchiin, jossa huokailimme ihastuksesta karujen katujen lomassa. Nimittäin täältä löytyi mielettömän kivan näköisiä putiikkeja ja ravintoloita. Jotenkin tuo raffi fiilis vielä korosti alueen kiinnostavuutta. Ehdottomasti suosittelun arvoinen kaupunginosa Lontoossa. Maija kirjoittikin jo kattavan postauksen tästä, samoin häneltä löytyy oiva vinkkipostaus Lontooseen.
Minä tarjoilen teille pääsiäisen ratoksi fiilistelyitä Shoreditchin herkuista ja tunnelmista.

Viileänä päivänä ei tarvinnut kauaa käveleskellä, kun teki mieli kurkistaa viehättäviin ravintoloihin. Nälkä kurni pian vatsassa ja kurkkailimme useisiin ruokapaikkoihin sisälle. Valitsimme meistä sillä hetkellä houkuttelevimman näköisen ravintola Albionin. Paikan mutkaton tunnelma ja freesin näköiset annokset tekivät vaikutuksen. Minusta tuo pelkkä sisääntulokin oli jo superviehättävä. Vihannekset ovat aina hyvä tie houkutella sisälle.

 

Söimme salaattipöydän, keiton ja jälkkäriksi ihan valtavan kokoiset skonssit teen kera. Iloinen hälinä ja aterimien kolina tekivät paikasta tunnelmallisen. Normaalisti viihdyn aika rauhallisessa paikassa syödessä, mutta tällä kertaa samassa pöydässä istuvat vieraat ihmiset eivät häirinneet yhtään tunnelmaa. Oli ihana nautiskella rauhassa ja katsella ympärille. Albionista ostimme vielä matkaan muutamia herkkutuliaisia.

Tuollaista raikasta ja freesiä – silti maistuvaa ruokaa toivoisin enemmän oman kotikaupungin valikoimiinkin. Etenkin salaattipöytä oli meistä aivan ihana, vaikkei siinä ollut mitään kummempaa jujua. Hyvä raaka-aineet, aidot maut ja korostan että nimenomaan maut, vihanneksissa huolellinen valmistustapa korostuu.

 

Poikkesimme sisälle myös erittäin viehättävään pastaravintolaan. Oli pakko napata muutamia kuvia muistoksi sen kivasta myyntitiskistä. Itse ravintolan puolelle emme päässeet kurkkaamaan, koska ei ollut pöytävarausta. Nyt en muistanut laittaa ylös pastapaikan nimeä (jos joku tietää niin vinkatkaa). Mesta näytti kuitenkin pastahullun mieleiseltä. Tässä linkissä on muuten listattu Shoreditchin parhaita ravintoloita.

Vaikka piipahdimme useissa vaateputiikeissa, silti mieluisimpia taisivat olla erilaiset lifestyle-tyyppiset kaupat. Huokailimme tuoksujen ja tunnelmien äärellä esimerkiksi Le Labon myymälässä. 

Sekä tietysti toisessa ihanassa kosmetiikkakeitaassa Aesopissa. Sieltä täydensin taas lempparikäsisaippuaa, sitä jossa on rakeita – tiedättekö. Kevyesti kuoriva käsisaippua on mahtava keksintö.

Iloiset matkaajat siinä. On muuten hauska antaa kamera satunnaiselle ohikulkijalle ja pyytää nappaamaan kuvaa. Tulee usein aika hauskoja otoksia. Tämä niistä muutamista paras versio. 
Oi miten paljon kuvia sainkaan tallennettua matkasta. Nyt jälkikäteen niitä on kiva katsella ja fiilistellä. Tännekin saatan vielä tehdä jonkin postauksen, vaikka vaan ihan näistä tämmöisistä fiilistelyistä.
Ja jos teillä on jotakin mahtavia Lontoo-tärppejä, kertokaa toki. Olen nimittäin niin innostunut nyt Lontoo-meiningeistä, että sinne on päästävä pian uudelleen.
Rentoa pääsiäistä!

Comments are closed.