Tänään on vietetty naistenpäivää ja päivä onkin ollut aika kiva. Käytiin aamupäivällä tyttöjen kanssa Gaggui-kahvilassa naistenpäivälounaalla. Minulla sattui olemaan kamerakin mukana, joten sain kuvattua visuaalisesti erittäin nätin lounashetkemme. Oikein hävettää tunnustaa, etten ole käynyt tuossa ihanassa kahvilassa kuin kerran ennen. Tilanteeseen tulee varmasti korjaus!

Mietittiin, miksei kahvilat panosta enemmän visuaalisuuteen. Se on aika helppo keino saada asiakkaita somettamaan ja sitä kautta mainostamaan yritystä. Gagguissa riitti paljon ihasteltavaa, eikä vähiten astiapuolella. 

 

Naistenpäivänä on pakko kehua omia ystäviä – naisia joilla on suuri sydän ja joiden seurassa ei ole tylsää hetkeä. Meillä on joka päivä hauskat juttelut meneillään, sovitaan yhteisiä kohtaamisia ihan lennosta ja suunnitellaan tulevia menoja ja tekemisiä.

Päivän seurasta kiitokset Hennalle ja Henriikalle (ja Puffelle) myös Maijalle, joka ei työn takia nyt ennättänyt mukaan.

Ja itse asiassa, seuraava seikkailu ystävän kanssa on tulossa ihan pian. Lähdetään Maijan kanssa reilun viikon päästä Lontooseen!

Toivottavasti teilläkin oli kiva päivä! Olen vielä saanut hemmottelua kotosallakin; kukkia ja syömisiä ja touhuiluja. Ihan täydellinen päivä siis.

1 Comment

  1. Ihana koirulikin päässyt teidän kanssa lounaalle <3

    Voi, teillä on kiva reissu tulossa Maijan kanssa. Mie jotenki Lontoosta tykkäsin enemmän kuin Pariisista <3

    Ihanaa tulevaa vko loppua sinne!