Ah miten ihanassa auringossa tämä arki alkoikaan. Itse heräsin todella aikaisin, vielä hämärän aikoina – noh söin aamiaisen ja torkahdin sen jälkeen vielä hetkeksi. Pitkältä tuntuneen pääsiäisloman jälkeen arkirutiinit ovatkin jo alkaneet. Olen tehnyt töitä jo pienen tovin, tykkään aloittaa viikon tekemällä pienen toimintasuunnitelman tuleville päiville. Tänään on tiedossa parit kuvausjutut, onneksi on heleää.

Koska nyt on jo kevät, tuosta ikävästä loskalumesta huolimatta, täytyy tehdä muutamat skarppaukset, sekä kotiin että itseensä. Aloitin vaihtamalla makuuhuoneeseen viherkasvin. Lipastolla ollut peikonlehti pääsi välillä olohuoneen puolelle ja sieltä siirsin tyräkin makkariin. Tällainen pieni pyöräytys piristi kummasti sänkynäkymää – sillä ihailen tuota lipastoa aina aamuisin kun heräilen. Tuosta näkymästä olen myös filmannut monet aamuhöpinät instastoryyn..pitäisi varmaan taas inspiroitua niihin. Eli ensimmäinen ihana juuri nyt on viherkasvit.

Itsensä hoitaminen on aina tärkeää, mutta talven jälkeen iho suorastaan huutaa entistä tehokkaampaa hoitoa. Kuvassa on tämän hetken suosikkituotteeni top 5. Ihon puhdistuksessa tykkään käyttää maitomaisia puhdistusaineita ja Kahinaa olen kehunut ennenkin, ihana kevyt puhdistusmaito, silti kosteuttava. Öljyseerumi on nyt jos koskaan tarpeellinen, tällä hetkellä tulee eniten leviteltyä Mia Höytön Lempeä Uni -seerumia. Käsivoidettakin levittelen tuon tuosta, en uskalla edes ajatella miltä kädet näyttäisivät ilman jatkuvaa rasvaamista. Mia Höytön rasva on nyt esillä keittiön hyllyllä, siitä sitä muistetaan levitellä.

Kaipasin iholle tehokirkastusta ja sitä kyllä sain tuolla Mádaran hiili/savinaamiolla. Voi miten ihanan raikkaalta ja pehmeältä iho näyttää naamion jälkeen. Myös ihohuokoset supistuivat ja ilme tuntui levänneeltä – eli suosittelen lämpimästi. 

Ihanuudet numero kaksi ovat siis kosmetiikkoja elikkä omaa hellimistä. Eikä ihana tuoksu ole mikään vähäpätöinen juttu. Olen tarkka tuoksuistani, tällä hetkellä suihkin mieluiten Elisabeth Ardenin White Tea -tuoksua. Se on jännän raikas, silti kiinnostava. Kuvailisin tätä samalla myös aika naiselliseksi ja klassisesksi tuoksuksi. Tykkään muutenkin valkoisesta teestä, joten tämä on minulle oikein passeli.
 

Kevätintoilija ei ole kuitenkaan raaskinut luopua harmaasta villasta, ei
paidoissa eikä petauksissa. Ihana harmaa torkkupeitto on Lovely
Linenin, sen toinen puoli on pellavakangasta, joten jos kaipaan
keveämpää ilmettä, käännän peiton toisin päin. Harmaalla mennään
kuitenkin vielä, ainakin valkoisten raikkaiden pellavalakanoiden
kanssa. Harmaa villa siis kolmas ihanuus, keväästä huolimatta.

Harmaata on myös neuleissa, aina. Kuvassa Lontoon reissun tuliaispaidat, Uniqlolta löydetyt harmaa merinoneule ja kamelin värinen kasmirneule. Nyt niukkalinjaiset v-aukkoiset neulepaidat ovat omiaan. Ne tuntuvat keväällä kepeämmiltä kuin muhkeat pörröneuleet. Myös niukat linjat ovat alkaneet taas kiinnostaa yläosissakin.

Neljäs suosikkijuttu juuri nyt – niukkalinjaiset klassikkoneuleet.

Lehtijutuista lemppareimpia ovat tällaisessa tyyli-intoiluhetkessä toisten tyylivinkeistä lukeminen. Suosikkejani ovat aina StyleBy:n jutut.

Ja löysin ihan täydelliset suoralahkeiset farkut Filippa K:n mallistosta! Palaan näihin paremmin kuvin, niin ihanat ovat.

Viidentenä haluan nostaa esille asusteet. Nyt kiinnostaa taas panostaa niihinkin, kun asuja voi keventää. Isot korvikset kutkuttavat, mutta ehdottomasti eniten rakastan aina ranteeseen tai sormiin tulevia koruja. Cartierin klassikkokellon taidan napata taas aktiivikäyttöön, samoin Edbladin kullanvärisen siron rannerenkaan.
Mitä juttuja kuuluu sinun suosikkilistaasi juuri nyt? 
Ihanaa viikkoa!
*kuvien kosmetiikkatuotteet saatu testiin blogin kautta

2 Comments

 1. Ihana kevät, aurinkoa kaipaan. Top 5 just nyt mulla:
  1. uusi trenssi, klassinen beige, Tiger of Swedenin
  2. Vita Liberatan yönaamio, joka samalla toimii itseruskettavana, ihana!
  3. Pukkan Relax-tee, löysin ja kokeilin illalla, toimii.
  4. valkoiset tennarit, kaivoin vanhat Converset esiin, jee.
  5. Säpinä Momondossa, Kroatian matkaa haaveilemme kesäksi..

  Terhi R

 2. Anne

  Ah mikä lista sulla 🙂 Komppaan noita kaikkia minäkin! Ja Kroatia tosiaan kiinnostaisi, siellä on niin ihanan näköistä.