”kaupallinen yhteistyö Listerine ja Asennemedia

Voi miten mukava lauantai tässä taannoin olikaan. Elettiin vielä huhtikuuta, mutta tuona päivänä paistoi aurinko kirkkaalta taivaalta ja oli ihan ensimmäisiä lämpimiä kevätpäiviä – sellaisia jolloin kesän tuntu oli tullut niin lähelle kun voi. Hyppäsin aamulla autoon ja hurautin Helsinkiin. Meillä oli tiedossa Listerinen kampanjakuvaukset Ullan superkauniissa kodissa. Listerinen kampanjassa on mukana kollegani Nata ja Sofie. Reipas Nata keksi järjestää yhteiskuvaukset, koska tietysti yhdessä tekeminen on kivaa ja tähän teemaan sopii erityisen hyvin ilo ja nauraminen, ja sellaista on taatusti tällä porukalla. Kuvauspäiväksi tietysti tarvitaan myös valokuvaaja ja siihen hommaan oli pestattu Jarno, joka kyllä onnistui loistavasti taltioimaan tuon päivän tunnelmat ja fiilikset. Nämä kuvat ovat minusta tosi kivoja.

Paitsi naurettiin, juteltiin sopivasti kameran edessä poseeratessa omista epävarmuuksista ja maneereista. Vaikka minun on tullut poseerattua kuvissa kymmenvuotisen blogiuran aikana todella paljon, ei kuvattavana olemiseen ole vieläkään tullut sellaista rentoa fiilistä. Nata on aina kuvissa nauravainen ja onnistuu varmasti jokaisessa otoksessa, hänen energiansa välittyy kaikista kuvista. Sofie puolestaan on naisellisen elegantti ja kuvissa hän hymyilee kauniisti. Päivän aikana olikin tarkoitus löytää itsestään uusia puolia kameran edessä. Siinä onnistuttiin, ainakin itse en muista koska olisin keskittynyt näin paljon nauramiseen, poseeraamisen sijaan. Kuvassa usein oma ongelmani onkin liika keskittyminen siihen miten olen, eikä vaan olla rennosti tilanteessa.
Hampailla onkin vaikutusta hymyilemiseen. Itse olen hyväksynyt omat pikkuiset hampaani, mutta silti olen kokenut luontevammaksi poseerata useinmiten totisella ilmeellä. Noh, ehkä tähän vaikuttaa sekin, että aika usein olen yksin nappaamassa itsestäni kuvia.

Kirjoitin teille jo aiemmin Listerine-postauksessani hampaiden hoidon merkityksestä. Entisenä hammaslääkäripelkoisena olen tottunut panostamaan hammashoitoon.  Päivittäiset hammaspesut, lankaukset ja suuvedellä purskuttelut ovat ihan itsestään selvyyksiä.

-oli muuten hauska somistella ja suunnitella kuvausjuttuja porukalla-

Listerinen suuvedet ovatkin olleet ahkerassa käytössä. Omalta kylppärinhyllyltä pulloja löytyy useammassakin versiossa. Suosikkia on vaikea nimetä, sillä minusta kaikki ovat raikkaita ja tehokkaan oloisia. No jos mietin mihin pulloon useimmin tartun, niin kyllä se kuitenkin taitaa olla valkaiseva Advanced White -versio.

Huomasin, että Nata oli postauksessaan leikkimielisesti priorisoinut alkoholitonta Total Care Zeroa, eikä vähiten kuulemma pinkin värin takia. No totuuden nimessä ehkä kuitenkin niiden suuveden ominaisuuksien ansiosta. Listerinellä on toinenkin alkoholiton suuvesi Listerine Zero, joka on maultaan hitusen miedompi.

Voisin kerrata mitä positiivisia vaikutuksia Listerine-suuvesillä onkaan:


-vähentää plakkia pinnoilta ja hammasväleistä
-vahvistaa hammaskiillettä ja suojaa kariekselta
-pitää hampaat luonnollisen valkoisena ja estää hammaskiveä
-suojaa ikeniä (tämä on myös erittäin tärkeä ominaisuus)
-vähentää bakteerien määrää
-raikastaa hengitystä

 Nata kirjoitti osuvasti, on helppo hymyillä kun kaveri hymyilee sinulle takaisin! Tällaiset hulvattoman hauskat työpäivät ovat ehdottomasti yksi tämän työn suola, on mahtavaa omata huikeita kollegoita. Ja tosiaan, vaikka osataan nauraa, osataan myös pohtia asioita. Päivän aikana tsempattiin toisiamme epävarmuuksiemme suhteen. Sofie kirjoitti myös omassa blogissaan näistä asioista.

Hampaat vaikuttavat myös terveyden lisäksi itsetuntoon, siksi niistä pitää mielellään hyvää huolta. 

Näitä kuvia on niin monta joissa hymyilen, että oli vaikea valita minkä tähän laitan – niinpä saatte nyt katsella kerrankin montaa kuvaa joissa nauran. Tästä otan opikseni ja muistan lisätä poseerauksiini iloisia nauruja. Joskus niitä on minulta oikein toivottu.

Ja ei, Listerine-pulloista ei tullut oikeasti kädenvääntöä. Vaan ennemminkin keskustelimme siitä, miten suuvesi on kaikilla olennainen osa päivän hammashuoltoa. 

Kiitos vielä tytöille ihanasta päivästä ja keskusteluista. Muistakaahan tekin, että yhdessä tekemisellä ja nauramisella on voimaa, niin vapaa-aikana, kuin työpäivinäkin. Myös ajatustenvaihto antaa inspiraatiota kaikkeen tekemiseen. Älkääkä unohtako huolehtia hampaista!

Mahtavaa kesäistä viikkoa!

Comments are closed.