Heippa, pienen blogitauon jälkeen. Olen ollut aika tiiviisti perheen parissa viimeisen viikon. Ensin siskon perhe oli meillä Turussa kyläilemässä ja sitten sunnuntaina lähdettiin samaa matkaa tänne Kokkolaan viettämään vappua. Ollaan tänään suuntaamassa takaisin Turkuun ja arkihommiin.

Nämä kuvat ovat viime viikolta, kun poikaystävä tarttui kameraan ja nappaili minulle fiiliskuvia.

Kotilookissa siinä sohvalla. Oleskelen aina tuollaisissa lökäpöksyissä kotona. Nojatuoli on koirien lempipaikka, etenkin tuo selkänojatyyny, joka onkin sen takia aina lytyssä.

Kunhan täältä päästään takaisin kotiin, täytyy kotia ja pihaa alkaa valmistaa kesäkuntoon. Onpa kivaa päästä maalaus-, siivous- ja somistushommiin.  Viime aikoina ei ole ollut inspistä miettiä esimerkiksi uusia sohvatyynyjä, toisaalta tuollaiset randomit valinnat ovat valkoisella sohvalla ihan kivoja. Hayn nappityyny on mahtava nojailutyyny, ryhdikäs sellainen.

Kappas, sängyllä on ollut vaatteita – eli tämän hetkinen lemppariasu. Valkoinen väljä paitis ja farkut, siinäpä se yksinkertaisuudessaan. Noiden seuraan vielä kun löytäisi kevääksi ihanat avokkaat, ehkä valkoiset.

Onpas ollut aika rentouttava miniloma perhepiirissä. Munkkeja tuli syötyä iso kasa, simaakin oli siskon mies tehnyt. Vappuaattona istuttiin siskolla iltaa ja juteltiin henkeviä. On myös ollut ihana viettää vanhempien kanssa aikaa. Nyt jaksaa taas palata arkeen.

Kivaa viikkoa!

16 Comments

 1. Ihana viikko ollut ja kivoja rentoja kuvia on ottanut. Nuo koirat on kyllä söpöjä <3 Ihanaa toukokuuta sinne täältä pohjoisesta, täälläkin alkaa jo vähän nurmikkoa näkymään eli toivossa eletään kesän suhteen. Pelottaa vähän nuo tulvat, että kuinka vesi nousee joka paikassa.

 2. Hei tosi hyvän väriset farkut tuossa kuvassa, saanko udella merkkiä ja mallia? 🙂

 3. Anne

  Voi, kiva kuulla 🙂 varmasti näitä tulee taas paljon. Kotonakin tapahtuu pieniä uudistuksia ja niistä on kiva jakaa kuvia.

 4. Anne

  Minäkin olin pohjanmaalla vapun aikaan ja siellä oli enää muutama lumipälvi – lähinnä pimeissä paikoissa metsässä. Kyllä se kevät vihdoin saapui ja ihanaa onkin! Toivottavasti tosiaan ei tule kauheita tulvia. Meidän pihalla saa kohta jo leikata nurmikon 🙂

 5. Anne

  Ovatki muuten ihanat farkut. Mun on pitänyt niistä tehdä ihan asupostaustakin, vielä en ole ennättänyt. Löysin farkut Filippa K:n mallistosta, ovat sellaiset suoralahkeiset. Malli on ihan uusi, joten löytyy nyt Filipan osastoilta.

 6. Hei! Hirmuhauskoja kuvia hieman erilaisesta näkökulmasta kuin yleensä. Koirat on suloisia 🙂 Kiitos blogistasi, olen lukenut vuosia, eikä tyylisi petä.

 7. Anne

  Oi, kiva kuulla, kiitos 🙂 On niin kivaa kun antaakin toisen kuvailla kotona, niin tulee vähän eri näkökulmaa ja vaihtelua kuviin.

  Kiitos mukavasta palautteestasi, niin mahtava kuulla että viihdyt blogissani.

 8. Saako kysyä mistä on tuo ihana vihreä taulu ruokailutilassa? Tosi kaunis!!

 9. Anne

  Sen on poikaystävä maalannut – pohjana on levy ja se on maalattu vihreällä maalilla. Minustakin siitä tuli tosi kaunis!

 10. Anne

  Eikö <3 etenkin kun on ollut talvella vähän kuin evakossa, heh.

  Kotihousut on parhautta, tuollaiset "pieruverkkarit" 🙂