Tänään onkin ollut hidas aamu, heräsin aikaisin ja kun jäin yksin, fiilistelin vaan sisällä ja mietiskelin oman kodin sisustusta. Tuntuu ettei pitkään aikaan ole ollut sellaista kunnon pöllyytystä, vaan kaikki asiat ovat vaan ajautuneet niin kuin ne nyt ovat. Viimeaikoina on tullut onneksi vähän jo muuteltua jotakin, mutta kyllä nyt on fiilis, että mitä ihanilta helteiltä ennättää, sitä aikaa voisi vähän hyödyntää täällä sisällä järkkäilyhommiin. Olen myös jo myynyt joitakin tarpeettomaksi käyneitä juttuja ja varmasti niitä löytyy lisääkin, kunhan tosiaan maltan olla tarpeeksi sisähommissa.

Tästä äkillisestä sisustusinnostuksesta sain sysäyksen selailla sisustuksellista inspoa netistä. Törmäsin Fantastic Frankin sivuilla tähän kotiin ja ajattelin jakaa muutamat huomiot teidän kanssanne. Asunnossa on kivan rento tunnelma, tiedätte että pidän juuri sellaisesta. Kodikasta, simppeliä, kuitenkin kutsuvaa.

Keittiö on minusta kivan tyylinen, omasta kyökistä löytyy ihan samat Superfrontin vetimet kromisena, niistä olen tykännyt tosi paljon. Marmoria on näkynyt jo pitkään, mutta onhan se ajaton materiaali, en voi siihen oikein kyllästyä, enkä myöskään tuollaisiin perinteisiin liesituuletinmalleihinkaan – sellainenkin on omassa keittiössäni. Ehkä pidänkin tuosta tunnelmasta juuri sen takia että koen sen kotoisaksi.

Ihailen noita 60-luvun tyylisen talon ikkunalautoja, vihreää marmoria. Kaiholla muistelen edellisen kodin samanlaisia, muuta sieltä en hirmusti kaipaakkaan.

Pukkijalkaiset pöydät ovat myös kivoja ja edullisia. Pitkä pitkä pöytä on kahdenkin hengen taloudessa mahtava. Se ollaan huomattu, ainakin meillä siitä nautitaan päivittäin kahdestaan ja tosi usein isommalla ystäväporukalla. Oikeastaan voisi sanoa, että panosta aina niin suureen pöytään kuin mahdollista. Pinnatuolit eivät ole omia lemppareitani, vaikka nättejä ovatkin. Mutta sen sijaan pidän huolettomista tuoliyhdistelmistä – mitä se sitten tarkoittaakin…

Olohuoneessa tykkään tuosta taulujen asettelusta ja harkituista väripilkuista tyynyissä ja nojatuolissa. Murretut värit ovat niin pehmeitä ja vaikka tilassa on vähän elementtejä, tekee tauluasetelma siitä erittäin tunnelmallisen.

Olen ennenkin todennut ettei makuuhuoneen sisustukseen tarvita paljoa. Tärkeintä on sänky tekstiileineen, yövalaisimet/valaisin ja siinäpä se sitten onkin. Tässä huoneessa ihastelen haalean turkoosia sängynpäätyseinää – miten raikas elementti ja tuo upeasti huoneeseen särmää.

En tiedä miten seinä on tarkalleen toteutettu, mutta näyttää että siinä olisi vanerilevyjä jotka on sitten maalattu. Upea!

Ihanaa tulevaa viikonloppua teille. Minä suljenkin tästä koneen ja suuntaan Helsinkiin loppupäiväksi..

Comments are closed.