Tällä viikolla Iittala esitteli pressitilaisuudessa syksyn uutuuksiaan. Itse en päässyt paikalle, koska olin juuri sinä päivänä Sisustuksen Koodissa hommissa – mutta eipä hätää, sillä ihana kollegani Laura (Homevialaura-blogista) oli tutustumassa uutuuksiin ja sain häneltä muutamia kuvia tilaisuudesta teillekin esiteltäväksi.

Näissä kuvissa näkyy miten tuotteet oli ihanasti stailattu – tummasävyinen ja hämyinen tunnelma toi upeasti esineet oikeuksiinsa.

Leimu-valaisimesta tulee uusi versio, joka on kokonaan lasia, sitä ihastelin jo helmikuussa Tukholman huonekalumessuilla. Lasinen valaisin on kaunis tunnelmanluoja erilaisissa asetelmissa, se sopii kivasti myös vaikkapa ikkunalaudalle. Iittalalta tulee myös muutamia uusia kynttilänjalkoja ja lyhtyjä – näyttää tosi kivoilta.

Rakastettuun Ultima Thule -sarjaankin tulee uusia värisävyjä. Eläväpintainen lasi näyttää tosi erilaiselta sävytettynä.

Essence-sarjaan tulee aivan mielettömän kauniita värillisiä osia. Minusta tuo lasimalli on erityisen ylellinen ja kiva että siihen on nyt tulossa myös erilaisia sävyjä. Myös nuo värilliset karahvit näyttävät upeilta.

Mutta katsokaas tuota! Rakastettuun Teema-sarjaan on tulossa suloinen puuterinen sävy. Kuvassa ainakin väri näyttää aivan täydelliseltä – pehmeä ja hempeä, olematta yhtään liian ”makea”. Puuterinen sävy sopii superkauniisti värillisten lasien kanssa, mutta toisaalta se näyttää huikean elegantilta kirkkaiden eleettömien lasien parina.

Mielettömän upeita uutuuksia siis luvassa Iittalalta! 

Tässä samalla kun hehkutin tulevia uutuuksia, voidaan palata ihanien maljakoiden tunnelmiin, jos et muuten huomannut kukkafiilistelypostaustani, kurkkaa se tästä. Nyt on aika miettiä kesän kekkereitä ja niiden somistuksia. Samoin lahjaideoita, eikä maljakko ole koskaan huono lahjaidis – jos et keksi mitään muuta, osta ajaton maljakko, ei haittaa vaikka niitä olisi kaapissa useampi. Sitäpaitsi joskus on paikallaan ostaa lahja, joka kestää aikaa, näin muistot tärkeästä hetkestä seuraavat mukana. Siihen maljakko on minusta yksi parhaimmista valinnoista.

-Aalto-maljakot arvottu-

Tuossa mainitsemassani kukkapostauksessa arvottiin myös kaksi Aalto-vaasia. Olen jo ilmoittanut voittajille ja maljakot ovat matkalla heille – Onnea Eve ja Liisa! Kiitos kaikille kilpailuun vastanneille – oli tosi kiva lukea teidän lempikukistanne ja maljakoistanne.

Lopuksi vielä suuret kiitokset Lauralle näistä kuvista!

4 Comments

  1. Hei Anne, todella kauniita astioita. Tuo pieni ultima thule- tuikku on söpö, sinulla olenkin sen nähnyt. Ostamatta on vielä jäänyt, mutta taidan sellaisen hankkia. Samoin essence lasit ovat kauniin värisiä ja mallisia. Tyylikkäitä kuvia, ihanat värit.

  2. Ihania, mutta tavaraähky iski kun pääsin loppuun asti. Eiköhän kaikilla ole jo ihan tarpeeksi teemaa. Roskiin ja uudet tilalle vai, tuskin noita kirpparillakaan myy, tai no ehkä sentti per kippo…

  3. Anne

    Eikö vain aivan ihanan näköisiä! Ultima Thule -tuikkukupit ovat ihan lemppareitani, tykkään tuollaisista pienistä somisteista kovasti. Niiden uudet värillisetkin versiot ovat todella kauniita, innolla odotan. Ja kuvista kiitokset tosiaan ihanalle Lauralle, on mukavaa kun itse ei päässyt paikalle, että sain kuitenkin kuvia uutuuksista tänne blogiin, nämä kun monia kuitenkin kiinnostavat.

  4. Anne

    Alkoipas kivasti tuo komenttisi, vaikka päätyikin (taas) vähän pessimistisesti. Mutta olenpas sinun kipakoihin mietteisiin jo tottunut 🙂 Kivaa viikkoa!