Jos seuraatte minua instagramista (@muotimielessa), olettekin ehkä huomanneet miten innoissani olen löytämistäni safarituoleista. Minun on tehnyt jo pidemmän aikaa mieli uusia nojatuoleja olohuoneeseen ja nimenomaan rentoja puurunkoisia safarityylisiä tuoleja. Lausuin tuon toiveen ääneenkin ja näppärä poikaystäväni bongasi saman tien Torista sopivat tuolit, jotka vielä sijaitsivat tässä ihan lähistöllä.

Näitä tuoleja on kaksi kappaletta, kuvassa vain yksi, koska tsekkasimme miten tuolin voi parhaiten kunnostaa ja purimme toisen osiin. Onneksi runko on täysin koottava, niinpä sain heitettyä pellavaiset päälliset pesukoneeseen. Nahkaosat ja puuosat kunnostetaan sitten ajan kanssa, nyt tuoli saa hetken olla vihreä. 

Vihreä sävy näkyy muutenkin nyt kotona. Sohvapöydälle asettelin lumipalloheisistä katkaisemani oksan Kristina Starkin keramiikkamaljakkoon. Tykkään siitä miten pienillä asioilla voi tuoda jonkin tehostesävyn tilaan. Muutenkin nyt viehättää tuommoiset runsaammat sohvapöytäasetelmat. Kirjapino ei häiritse yhtään pöydän käyttöä, itse asiassa se aktivoi – kirjoja tulee selailtua useammin kun ovat tuossa käden ulottuvilla. Pieni hetki kauniiden kuvien parissa, ihan paperisten, tekee välillä hyvää.

Keittiön vihreä seinä näyttää kivalta olohuoneen sävyjä vasten. Täytyy joku kerta vihdoin kuvata keittiötäkin teille. Siellä on pieniä uusia juttuja. Odotan innolla olohuoneen uutta ilmettä. Howard-nojatuoli ja rahi lähtevät pois ja tilalle tulevat safarituolit. Niiden väliin haluaisin jonkun kuutiomaisen pikkupöydän. Nojatuolin vieressä oleva Tablo-pöytäkin on tuossa vain väliaikaisesti.

 
Tänään sunnuntaina olkkarissa oli leppoisa tunnelma, kuuntelin siellä hetken musiikkia ja sitten siirryin teetarjottiminineni terassille. Kyllä, juon helteellä mielläni teetä. Erityisen hyvää on Nord-T:n Afloat with Folkboat. Teessä on se hyvä helteellä ulkona, että ei haittaa vaikka juoma jäähtyy tai lämpenee, se on aina yhtä hyvää.

Juuri nyt viehättää rennot ja summittaiset sisustukset. Olen tänään myös pommittanut kavereita WhatsAppissa inspokuvilla, joita olen bongaillut sisustuslehdistä. Minusta on ihana selailla lehtipinoja pihalla. 
Täällä jatkuu rento sunnuntai, seuraavaksi kaavaillaan mitä syötäisiin…

Comments are closed.