Minulla on muutamia ihania kuvia julkaisematta viimeisimmältä Kokkolan reissultamme. Käytimme taas tilaisuutta hyväksi ja järjestimme ullakolla pienet kuvaukset. Ihana tunnelma on kyllä mitä kivoin tausta myös hämyisille asukuville. Asetuin kameran eteen ihan sellaisena kun tuona päivänä olin, tätäkään asua ei ollut mietitty kuvauksia varten. Oikeastaan siis asukuvani ovat aina ihan realistisista tilanteista.
(paitapusero Nanso*saatu / farkut Filippa K / kengät &Other Stories)

Kuvan farkut ovat osoittautuneet ihan mahtaviksi. Ostin ne nyt keväällä Sokoksen Filippa K:n osastolta. En tiedä miten monia farkkuja ennätin sovitella, ennen kuin löysin itselleni näin hyvin sopivan mallin. Vaatimuksina oli suorahko lahje, hiukan nafti pituus ja tasaisen sininen sävy sekä vielä bonuksena korkea vyötärölinja. Näissä farkuissa toteutui nuo kaikki ja lisäksi mukavuus – olen käyttänyt näitä ihan melkein liikaakin.

Paitapusero on Nanson, sain sen yhteistyön myötä ja siitäkin on tullut
yksi käytetyimmistä vaatteista kevään aikana. Ihan unelmaisen ohut
puuvillakangas on ollut viileä kuuminakin päivinä. Paitapusero on
kuitenkin aina skarpin näköinen ja tekee asusta puetun näköisen.

Farkkujen lahkeissa on hauska yksityiskohta takana, se ommel myös tekee lahkeeseen kivaa muotoa. Takaa avonaiset ballerinat ovat myös täksi kesäksi ostetut. Eivät ehkä maailman mukavimmat jalalle, kapean kärjen ansiosta, mutta olen noilla kävellyt ihan kaupunkireissullakin ja hyvin pärjäsin. Joskus on kiva sujauttaa jalkaan jotain naisellisempaa kun tossut.

Tällaiset perusasut ovat ehdottomia lemppareitani vuodesta toiseen. Huomaan, että olen viimeaikoina alkanut pukeutua hitusen niukkalinjaisempaankin siluettiin. Aiemmin yhdistelin aina jonkin väljän osan asuun. Tuohon kokonaisuuteen sopisi hyvin vielä laatikkomallinen poikamainen bleiseri täydennykseksi. Mutta silloin täytyisi lisätä kokonaisuuteen joku naisellinen yksityiskohta – ehkä kaulakoru. Tasapaino tuossakin asiassa.

Mukavaa viikkoa!

Comments are closed.