Olen kyllä nyt aivan erityisen viehtynyt ovelista väreistä. Suunnittelen joka puolelle erilaisia sävymaailmoja. Eilen illalla innostuttiin miettimään kotona makuuhuoneen uudelleen maalausta, niin että vihdoin siellä olevat kaapinovetkin maalataan seinien väriseksi. Yksi kalvopintainen ovi jo pohjamaalattiinkin, jotta nähdään miten kalvopinta käyttäytyy maalattaessa. Hyvältä näyttää ja uskon että homma toimii, ainakin makuuhuoneen ovissa, jotka eivät joudu kovalle rasitukselle. Laitan tänne varmasti lisää projektista, kun se etenee kunnolla. Eli ensin täytyy valita se oikea maaisävy ja sitten vielä toteuttaa koko projekti. Ei kiirettä, sillä töiden puolesta vapaa-aika on meillä molemmilla nyt kortilla.

Tänään töissä ollaan Maijan kanssa suunniteltu syksyn ostoja. Löydettiin aivan ihania juttuja ja ollaankin tehty liikkeeseen tilauksia. Ihana pitkästä aikaa tehdä sisäänostoja, vaikka taisin joskus kesälomatuuraajana todeta, että sisäänostot ei ole mun lempparihommaa. Mutta on se kuitenkin. Saatoin inspiroitua vähän sisustusjutuista myös Köpiksen reissulla, joten sisäänostoihin oli ikään kuin juuri sopiva innostus vielä päällä. Pian näette sitten mitä tilailtiin. Ja millaisia värejä, sillä värit ovat mukana vahvasti sisustusjutuissakin nyt.

 

(neule Arket / farkut Weekday / kengät Vagabond)

Ostin Tanskan matkalta pari juttua, pipon ja tuon kuvissa näkyvän Arketin neuleen. Ihastuin välittömästi villapaidan väriin ja en paria sekuntia kauempaa miettinyt kun sen jo kiikutin kassalle. Nyt olenkin viihtynyt koko viikon tuossa samassa neuleessa. Vielä voisin ostaa jonkun neutraalimman neulepaidan toiseksi, niin alkaa olla omat villapaita-asiat hyvällä tolalla.

 

Niin, olen tosiaan pikku hiljaa palannut takaisin päivätyöhön. Kirjoittelen tarkemmin vielä menneestä vuodesta, mitä piti tapahtua ja mitä lopulta tapahtuikaan. Aika jännää miten elämä meneekään joskus. Mutta nyt olen tosiaan täysillä mukana taas liikkeessä, että jos täälläpäin liikutte niin tulkaahan käymään. Tällä viikolla onkin jo sattunut ihan ihmeellisiä juttuja, vanhoja asiakkaita ja yhteistyökumppaneita on piipahdellut tuon tuosta. Blogityöhön tämä ei vaikuta mitenkään, tai ehkä jopa vilkastuttaa blogiakin, sillä jotenkin työyhteisö inspiroi enemmän kuin yksin kotoa työskentely.

Täällä siis intoa puhkuen ollaan työpöydän ääressä, tai tässä tapauksessa tiskin ääressä. Ja hei, matkakuvat on nyt valmiina, seuraavaksi sitten Köpiksen tunnelmia täällä blogin puolella.

Comments are closed.