Hei ihanaa lauantaita! Tässä olisi eilisen autenttiset asukuvat työpäivän lomasta. Tuleekohan tuosta Koodin edustasta uusi vakkariasukuvakohta, ihan kuin ennenvanhaan vanhan Koodin edustasta, sieltä kirjaston kulmilta. Tykkään kyllä paljon tuollaisesta katunäkymästä otetusta fiiliksestä.

(trenssi Marimekko*saatu / neule ja samettihousut HM / lenkkarit Calvin Klein / laukku Chanel)

Mitä asuun tulee, niin turha kierrellä, beige on ehdottomasti yksi lempivärejäni pukeutumisessa. Se on ollut sitä aina, oli muotia tai ei, sillä ainakin tietyissä vaatekappaleissa väri on ikiklassikko, kuten nyt vaikka trenssissä. Tuo Marimekon trenssi onkin yksi takkilemppareistani. Olen tosi iloinen että sen olen kaappiini saanut. Muutenkin erilaiset lämpimät viljan sävyt ovat itselleni mieluisia, koen että ne sopivat myös omaan väriskaalaani.

Käväisin muuten torstaina kampaajalla. Vihdoinkin juurikasvu on siistitty ja samoin hapsottavat latvat. Jossain vaiheessa oli hyvä idea kasvatella pitkää tukkaa, se olikin jo melkein lapaluihin saakka. Mutta taas vaan totesin, että itselleni (hiuslaadulle) on paras tuollainen olkapäitä hipova selkeä polkka. Eli olen kyllä tyytyväinen ja yritän muistaa käydä Jonnalla tiuhempaan. Pakko hehkuttaa vielä omaa kampaajaa, hän on niin taitava väreissä, raidoilla tehty vaalennus on minusta aivan täydellisen sävyinen.

 

Mutta hei, asusta löytyy jotain tosi ajankohtaista ja (itselleni) vähän villiäkin, nimittäin sammarit. Siitä onkin aikaa kun viimeksi vaatekaapista on löytynyt jotakin vakosamettista, se taisi olla muuten tummansininen vakosamettibleiseri… Nyt olen aivan ihastunut näihin housuihin. Yhdistelin nämä jopa kerran ilta-asuun, silloin valitsin yläosaksi väljän valkoisen paitiksen ja jalkaan korot. Hyvin toimi sellaisenakin kokonaisuutena. Mitä te olette mieltä vakosametin paluusta?

Mikä siinä muuten on, että iltaisin on ihan lamaantunut. Menen vaan möllöttämään sohvalle, enkä jaksa edes läppärin kantta nostaa. Piti nimittäin tehdä tämä postaus jo eilen illalla, mutta makoilin koirat kainalossa ja tuijottelin ympärilleni. Juteltiin tästä Maijan kanssa töissäkin, sama juttu kuulemma, iltamöllötysaika on saapunut. Nyt aamulla kyllä onneksi enenrgiaa riittää, olen jo tänään haahuillut ympäriinsä ja kohta lähden töihin. Lauantait on liikkeessä kivoja päiviä.

Mukavaa viikonloppua!

Comments are closed.