Minun ystäväni Henna eli Coco on toiminnan naisia. Häneltä onnistuu mikä vain käden käänteessä ja kaikki mitä Henna tekee on aina niin kaunista. Tänään sunnuntaina hän oli kutsunut uuteen kotiinsa viettämään sunnuntaibrunssia, eihän se haittaa ettei talossa ole vielä sähköjä tai muutenkaan valmista. Mutta niin vain hän oli loihtinut superkauniin kattauksen ja tunnelman.

Näistä postauksen kuvista kiitokset Caritalle ja Jessicalle, jotka tallensivat päivän kauniit tunnelmat kameraan. Kuvilla oli myös nopea toimitus, Carita lähetti ne puhelimeeni jo heti heidän automatkallaan takaisin Helsinkiin.

Hennan viehättävä talo on viittä vaille valmis ja sitä pääsee tarkemmin ihailemaan hänen Coco Sweet Dreams -blogissaan. Olen aina ihaillut sitä raikkautta ja vaivattomuutta jota Henna luo ympärilleen. Tästäkin kodista tulee superkaunis – olettehan jo nähneet se mielettömän kylppärin!

Kiitos Henna, Carita ja Jessica – sekä muut pikkuiset ja isommat vieraat ihanasta sunnuntaihetkestä!

Comments are closed.