Täällä sitä istutaan valkoisella lautalattialla tuollaisten hulppeiden viherkasvien katveessa auringon siivilöityessä kauniisti sisälle. Olen nimittäin Helsingissä ja kyläilemässä Pupulandian Jennillä. Meillä on tänään ohjelmassa monta yhteistä menoa, niin Jenni kutsui minut ”väliajaksi” hänen luokseen työskentelemään. Pidetään siis officea mitä viehättävimmässä ympäristössä. Ja minä tyypilliseen tapaani, valitsin mieluiten istumapaikan lattialta. Tästä on ihana tarkkailla ympäristöä, joka on todella ihastuttava, kuten kuvista näkyy.

Jennillä on taito saada asiat näyttämään kauniilta ja kodikkailta. Miten ihanalta näyttää vaikkapa lehtipinon päälle huolettomasti aseteltu olkihattu, taulupino nojailemassa lattialla tai vaaterekki suuren kasvin katveessa. Täällä on todella viihtyisää.

Nappasin pari vaatetta ja tietokoneen kassiini, tarkoitus olisi kuvailla muutamia asukuvia yhdessä. Aamu alkoi Stockalla, jonne oli avattu juuri Jerome Dreyfussin shoppi. Tiesittekö että Jerome on naimisissa Isabel Marantin kanssa, hänen mallistossaan onkin minusta tietyllä tapaa samanlaista ronskia naisellisuutta. Lahjakassista paljastui tuollainen hauska värikäs pikkukukkaro, sellaiselle onkin tarve ja tuo on todella söpö.

Mites tuo minun käsilaukkuni – arvaatteko kuinka vanha se on (noin 15-vuotta). Siivosin autotallia ja löysin epämääräisen pussukan laukkuja ja huiveja. Siellä oli muutama laukku joita voin edelleenkin käyttää. Yksi niistä tämä Longchamp, pikkuinen tote näyttää taas ajankohtaiselta.

Olipas kiva kirjoitella vaihteeksi tällaiset reaaliaikaiset kuulumispostaukset. Kuvatkin napsaisin tuossa lennossa. Tästä se päivä jatkuu, kaikkea kivaa on luvassa loppupäiväänkin.

Mukavaa keskiviikkoa teillekin!

Comments are closed.