Tässä ihanassa viikonlopussa kävikin niin, etten ennättänyt omaan kameraan tarttua. Perjantaina olin todella pahassa päänsäryssä, enkä päässyt sängystä ylös ennen lauantai-iltapäivää. Illalla olikin sitten vuorossa tyttöjen baarikierrosilta, joka sujui ihan hauskasti pelkän yhden oluenkin voimalla. Käytiin ensin syömässä Karussa ja siitä jatkettiin tanssimaankin. Tänään sunnuntaina onkin sitten nukuttu myöhään ja sen jälkeen ahkeroitu kotona kaikenlaisten pienten remonttijuttujen parissa. Kylpyhuoneissa on laiteltu paikkoja kuntoon.

——————

Ennätin kuitenkin levähtää välillä ja selata hiukan sisustusinspiraatiota instagramista. Löysin niin ihanan tilin, että päätin vinkata siitä teillekin. Välillä on mukava etsiä uutta seurattavaa tämän skandiympyrän ulkopuolelta, silloin kurkkaan usein jenkkien puolelle, sillä sieltä olen aina ammentanut esimerkiksi värien käyttöä. Kaikki postauksen kuvat ovat Rory James Carterin instagram-tililtä lainattuja. Tyyli on hyvin skandinaavisen oloista, mutta ripauksella tietynlaista jenkkiotetta.

Välillä on kiva katsoa esimerkiksi värillisiä kylpyhuoneita ja arkkitehtonisesti rakennettuja makuuhuoneita. Sellaista harkittua niukkuutta, jossa kuitenkin on materiaalivaihteluita ja värejä, vaikka ote on neutraali. Aivan ihana inspiraatiota. Jos asuisin modernimmassa omakotitalossa, haluaisin juuri tuollaista henkeä sinne.

Puu on kaunis materiaali ja se yhdisteltynä betoniin ja ripaukseen mustaa on kyllä ehdottomasti aina toimiva ratkaisu. Ihailen paljon kiinteitä ratkaisuja, sellaisia jotka näyttävät juuri kohteeseen räätälöidyiltä. Kun itse pääsen taas suunnitteluhommiin, niin lupaan toteuttaa enemmän sellaisia juttuja.

Ihanaa inspiroivaa tulevaa viikkoa!

Comments are closed.