”kaupallinen yhteistyö 

Asennemedia + Taittinger ja Roster Turku

-ystävien kanssa vietetty aika-

Jos jostain olen oppinut nauttimaan erityisen paljon viimeisen reilun vuoden aikana, on se ystävien kanssa vietetty aika. Olen tosi onnekas kun omaan niin ihania ystäviä – vaikka itse sanonkin. Noh, tietysti jokaisen mielestä omat ystävät on maailman parhaat. Meillä on tyttöjen kanssa tapana suunnitella yhteisiä herkkuhetkiä ja illanistujaisia säännöllisesti. Tällaiset erikoishetket ovat rentouttavia, koska silloin keskitytään jakamaan nautinnollinen hetki, eikä mielessä ole mitkään arkielämän ”to do”-listat tai muut normaalit rutiinit. Miten usein sitä käykään niin, että suunnitellaan tapaamisia ja sitten se vaan jää. Me ollaan onneksi hyvin tsempattu näissä, ystävien näkeminen on tärkeää.

Saimme Taittingerilta kutsun käydä nauttimassa illallinen Turun Rosterissa. Meillähän on sopivasti leikkimielinen ”Turku Food Club”, jonka aikoinaan perustimme nimenomaan maistelumenun äärellä. Tykkäämme kaikki kovin paljon hyvistä mauista ja myös hyvistä juomista.

Rosterissa on viehättävä miljöö, paitsi nauttia hykerryttävän maukasta ja mietittyä ruokaa, myös vaikka piipahtaa yksille. After Work -konsepti on ystävien tapaamiseen mainio. Pikainenkin tapaaminen arki-iltana tuo viikkoon iloa. Tällä hetkellä haluan nostaa esille samppanjapohjaiset drinkit. Sillä Rosterissa tarjoillaan Taittingeriin tehtyjä cocktaileja (19.10. alkaen), jotka ovat mielenkiintoinen vaihtoehto pelkälle kuohuvalle. Esimerkiksi hienostuneet Champagne Cocktail (kuulemma kaikkien aikojen klassikko), Kir Royal tai Negroni Sbagliato.

Aloitimme tyttöjenkin kanssa illan alkudrinksuilla baaritiskin äärellä ja siitä siirryimme meille varattuun pöytään.

Mitä sitten tuli ruokaan – valitsimme maistelumenun, koska on ihana päästä kokemaan valmiiksi ajateltu makumaailma, joka on samalla yllätys – mitä seuraavaksi tuleekaan eteen. Ruoka on aina oivallinen ja mielenkiintoinen keskustelunaihe, on mukava analysoida kombinaatioita ja yhdistelmiä. Minä pidän tosi paljon modernista tavasta, jossa ruokia tulee pöytään myös jaettavissa vadeissa. Talon leipä ja vihersalaatti olivat muuten ihanat ja lisukkeet pöydässä.

Viiden ruokalajin menun välissä meillä oli ns. välisamppanja Taittingeria tietysti. Samppanja tarjoiltiin tulppaanin mallisesta lasista – kuulemma sellainen on oikeaoppinen lasivalinta samppanjalle.

Ruoka maistui hyvälle ja oli kauniisti esillä. Menu oli kevyt mutta täyttävä, eli eikös täydellisesti rakennettu ateria ole juuri sellainen. Meidän suosikkeja oli alkuruokana tarjoiltu tartar ja sienituorepuuro.

Kiitos ihanille ystävilleni illallisseurasta; Henriikka, Henna ja Maija. Sitä osaa kyllä arvostaa ystävien tukea ja huumoria – molempia tarvitaan. Meillä on myös tapana jakaa ideoita ja ajatuksia, pohdintoja ja oivalluksia. Tällaisten kokoontumisten lisäksi yhteinen Whats Up -ryhmä on tärkeä paikka. Silti on eri asia kokoontua nautiskelujen äärelle ihan fyysisesti. Laittautua hiukan ja keskittyä nauttimaan hetkestä.

Kiitos myös Taittingerille kutsusta ja Roster Turulle ihanasta miljööstä ja tarjoilusta. Ja itse asiassa, oltiin myös eilen illalla poikaystävän kanssa Rosterissa nauttimassa yhdet ja syömässä. Meillä oli erityinen päivä, niin juhlistettiin sitä pikkuisen. Rosterissa on niin kiva tunnelma ja miljöö, että tuntui kun olisi piipahtanut hetkeksi matkoille.

Valviran ohjeistuksen mukaan en voi julkaista alkoholia koskevia kommetteja, mutta muu keskustelu vaikkapa ruokaan ja ihaniin hemmotteluhetkiin liittyen on oikein tervetullutta!

Comments are closed.