Joskus sattumalta jossain pysähtyy ja löytää sellaisen kuvauspaikan/setin mitä ei olisi ajatellutkaan. Pysähdyttiin ihan muissa asioissa parkkipaikalle ja sinisen vanhan Opel Kadetin innoittamana napattiin nämä kuvat. Onneksi oli kamera matkassa, sillä minusta tästä setistä tuli tosi hauska. Voisi jopa sanoa, että fiiliksessä on jotain ”jenkkimäistä” tyyliä. Ei niin ihana Kalifornialaiset sävyt tai valo kun haaveissa toivoisi, mutta näin suomalaisittain ihan kivat.

Asukin on syntynyt ihan vaan kiireessä randomisti. Tuo kirpputorilta löytynyt kukkamekko ei malliltaan toimi ilman jotakin päällyspaitaa, niinpä kesäkuumalla sitä ei tullut käytettyä. Nyt ihanteellisen pukeutumisilman myötä mekko on päässyt neulepaidan kaverina käyttöön. Olenko jo sanonut miten rakastan kepeiden mekkojen/hameiden ja muhkeiden neuleiden kontrastia.

 

(neule Acne / mekko UFF / laukku Chloé / tossut Calvin Klein)

Mekon ylle heitin Acnen jättisuuren neuleen. Muistan tästäkin paidasta, kunka ostohetkellä emmin tovin – satsatakko vai ei. Onneksi satsasin, sillä neuletta on hintansa edestä tullut käytettyä, kuten useinmiten sellaisia sesongin ”statement”-ostoksia yleensäkin. Sen takia liputan joidenkin liian kalliiden ostosten puolesta, sillä ne ovat kokonaisuuden nostattajia ja vaatekaapin kivijalkoja.

Harmaaseen sävymaailmaan sopii ihanasti puuterinen beige, jota on Chloén naisellisessa olkalaukussa. Sekin yksi mainioita satsauksia, joka lepäilee yleensä talven kaapissa, mutta kepeämpänä pukeutumissesonkina pääsee aina ilostuttamaan tätä pukeutujaa.

Kengistä puheen ollen – en muista olisiko minulla ikinä ollut näin pahaa kenkäkriisiä. Osaan ostaa varvastossuja ja lenkkitossuja, mutta muuten menee sormi suuhun. Nyt on taas trendikästä valita asuihin aika rumia ja kölhöjä lenkkareita, jep, jotain vaihtelua monta vuotta käytössä olleelle Stan-boomille. Nämä löytyivät kesäaleista ja ovat jo pelastaneet monta pukeutumistilannetta.

Niin, minkälaisia syyskenkiä ajattelitte ostaa? Nilkkurihommat ei ole vaikeita, mutta pikkukengät. Loaferit vähän kyllästyttää ja ballerinat on nyt noup. Ehkä voisin ostaa nauhalliset herrainkengät. Toisaalta korotkin vois olla kivat, mutta jotain muuta kuin perusavokkaat. Ja korkojen suhteen olen kranttu, ei liian raskaita muttei liian sirojakaan. Eli puhutaan suuren maailman ongelmista. No oikeasti ei tietenkään, mutta välillä on ihan kiva puhua vain kengistä.

Nautitaan nyt näistä ihanteellisista pukeutumisilmoista. Vielä voi vaikka sujauttaa varpaat varvastossuihin – jotka kuulemma ovatkin mustina erityisen trendikkäät – siitä saadaan antaa kunnia Olsenin kaksosille ja heistä julkaistulle kuvalle, jossa poseeraavat mustissa housupuvuissa jaloissaan yksinkertaiset perinteiset varvastossut. Että näin.

Nonniin, saa kertoa omista pukeutumisinnostuksista tai ongelmista, mielellään kuuntelen.

Comments are closed.