Bongasin ihanan Marjukan blogista hauskan haasteen, eli kerronpa teille missä (esimerkiksi) olen huono. Joskus aiemminkin olen tainnut tällaisia epäkohtiani listata. Mutta näitä on mukava itse analysoida ja varmaan ihan mukava lukeakkin..

Joten tässä tulee joitakin mihin voisin kiinnittää vähän enemmän huomiota toimissani.

1) Hätäisyys

Tästä kuulen ehkä kaikista eniten. Oikaisen niin monessa asiassa; tiedän jo mitä toinen meinaa sanoa ennen kuin lause on loppu, luen katseella tekstiä, painelen nappuloita pysähtymättä keskittymään, en jaksa keskittyä millään hankalien asioiden hitaaseen omaksumiseen, siivoan nopeasti (mutta tarkasti).

Tuohon piirteeseen liittyviä asioita voisi jatkaa loputtomiin. Toisaalta hätäisyyttä kompensoi eräänlainen pedanttius, eli vaadin kuitenkin tekemisiltäni paljon, niinpä kokonaisuus pysyy hallussa. Ja onneksi omaan kärsivälliset läheiset jotka jaksavat hätäisyyksiäni.

2) En osaa leipoa

Ihan taatusti olen sanonut tämänkin täällä aiemmin. En vaan osaa muodostaa taikinaa josta syntyisi kaunista ja herkullista. Viimeksi leivoin kaurakeksejä ja niistä tulikin kaurapelti. Tosin maku oli hyvä. Onneksi tämä keittiöavuttomuus ei ulotu ruoan laittamiseen, siinä puolestaan olen (omasta mielestäni) oikein mainio.

3) En osaa herättää

Tämä tuli tuosta sohvalta vierestä kun kysyin missä olen huono. Me sovitaan aina että herätän toisen aamulla samaan aikaan kun itsekin herään, mutta lopulta katselen vaan toista ja ajattelen että siinä se nyt lepää kun on niin paljon töissä ja tekee niin paljon hommia etten raaski herättää. Ja voin kertoa että se herättäminen ei ole ihan yksinkertaista jos toisella on oikeasti hyvät unenlahjat ja on vielä aamu-uninen. Onneksi herätyskellon äänenä on hyvä biisi (Seetherin biisi) – sitä on meinaan tullut meidän molempien kuunneltua. Tietysti työaamuina heräilee molemmat ihan niin kuin pitääkin, eli ajoissa.

4) Lykkään joidenkin asioiden hoitamista

Vaikka yleisesti olen ehdottomasti sen kannalla, että kaikki jutut hoidetaan ajoissa ja heti pois. Etenkin epämieluisat, niin sitten saa olla rauhassa ja homma on ohi. Mutta jostain syystä aina mulle tulee sellaisia juttuja, joita lykkään. Koska olen tunnollinen niin lykätyt jutut ahdistaa ja sitten lykkään niitä entistä enemmän kun ne ahdistaa. Ihan typerä kierre. Ja voitteko kuvitella että tähän kategoriaan kuuluu niin kukkien istuttaminen kuin vaikka jonkun paperiasian hoitaminen ja kaikki siltä väliltä. Tätä olen yrittänyt entisestään siivota elämästä. Tsemppiä vaan kaikille tähän, sillä olen varma että suurin osa ihmisistä syyllistyy siihen.

5) Se etten keksi tähän mainittavaa huonoa puolta vaikka tiedän että niitä on vaikka kuinka. 

No ainakin tähän liittyen se, että mulla olisi usein paljon sanottavaa johonkin asiaan, mietin että kirjoittaisin tänne ja avaisin asiaa. Innostun hirmusti ja suunnittelen sitä postausta. Lopulta se mielipide ehkä jää kuitenkin sanomatta. Pitäiskö?!

Näihin itseanalyyseihin liittyen voisin heittää teillekin kyssärin, kertokaas mikä on teistä oma ärsyttävin juttunne mistä itsessänne haluaisitte eroon. Mulla tietysti tuo ihan ensimmäinen kohta, eli siitä lähdetään.

Mutta hei kuulkaas, köllöttelen nyt lomalla viikon verran. Olen ajastanut tänne yhden asupostauksen alkuviikolle, mutta muuten blogissa on pieni lomatauko. Instagramissa voitte sitten bongailla missä menen eli seuratkaahan siellä @muotimielessa.

Comments are closed.