Vaikka otsikko kuulostaa dramaattiselta, ei ole mitään ikävää tapahtunut, mutta kaikkea kivaa sen sijaan. Viikon blogihiljaisuuden aikana on tullut totaalisesti nautittua lomafiiliksistä ja kavereista. Käväistiin viime viikon torstaina asuntomessujen pressipäivässä, saatiin vielä seuraksi siskoni Suvi ja Maija – oli siis mitä parhain porukka kiertää messutaloja. Tytöt ovatkin jo postailleet kuvia messuilta ja yhdyn molempien näkemyksiin ja huomioihin. Tokihan postailen omiakin kuvia tänne ja minun poimintojani, mutta kuvat ovat edelleen toisen kamerassa, ei olla ennätetty vielä käydä niitä yhdessä läpi. Oli nimittäin niin ylellistä, että en itse ottanut kameraa mukaan, tein vain instaan storyja (katsoitteko niitä, siellä oli omat lempparipoimintani). Huomasin myös, etten ollut tohelona ottanut yhtään stillikuvaa puhelimella – hah. Mutta siis minultakin on kyllä tulossa asuntomessupostausta.

Saatiin myös vierashuone valmiiksi ja olen siitä niin iloinen. Huone sai jo ensimmäisen vieraan sunnuntaina kun  Pupulandian Jenni tuli meille alkuviikoksi kylään. Ollaan Jennin kanssa törmäilty satunnaisesti tapahtumissa ja nyt saatiin viettää aikaa oikein kunnolla yhdessä. Voi miten hauskaa meillä olikaan! Juteltiin tuntitolkulla henkeviä, tanssittiin 80- ja 90-luvun musan tahdissa (huippua), käytiin saunassa ja paljussa, grillailtiin ja piipahdettiin kaupungilla.

Vierashuoneeseen ostettiin Ikeasta kiva laveri ja sitä koristaa Marimekon yllätyspaketista löytyneet tyynyt. Postailen pian huoneesta paremmin.

Onnistuin myös kehittämään viikon aikana addiktion kynsilakkaan. Sain nimittäin äskettäin Prismalta muutamia meikkejä testiin ja paketissa oli  Miss Beauty -sarjan hento vaaleanpunainen kynsilakka nro 375 candy floss. Pakko hehkuttaa lakan pysyvyyttä ja sävyä. Minusta vienosti päivettyneissä käsissä tuommoinen puhtoisen vaaleanpunainen kynsilakka näyttää superkauniilta ja freesiltä. Kannattaa napata tätä kauppareissulta mukaan jos sattuu kohdalle.

Viikon ainoa ikävä juttu on tuon aitoviikunan näivettyminen. Siirsin sen keittiön ikkunalta vierashuoneen pöydälle, joka on ihan samaan ilmansuuntaan, mutta kasvi alkoi pudottaa lehtiä. No, ehkä asiaan voi vaikuttaa, etten ole vielä ennättänyt istuttaa sitä kunnolla tuohon saviruukkuun. Korjaan tilanteen ensi tilassa. Mutta ilmeisesti aitoviikuna vaatii hieman osaavammanpuoleista viherpeukaloa.

Yllätyksellistä on kuinka kauan juhannuksena poimitut vihreät viihtyvät maljakossa. Eteisen lipaston päällä on metsästä poimittu saniaisen oksa ja omalta pihalta noukittua minttua. Jotenkin ovat nätin kesäiset tuossa. Laitoin mintun oksia juhannuksena myös kylppärin hyllylle pieneen maljakkoon ja nekin voivat edelleen hyvin.

Ja uudet silmälasini tulivat – kaipaavat kyllä paremman esittelyn, mutta päädyin lopulta Chloén keveisiin kultasankoihin. Kyllä on ollut mukava lueskella lehtiä kun lasit on päivitetty. Vahvuutta ei tullut paljon lisää, mutta sen pienenkin säädön kyllä huomaa.

Olen huolettomasti syönyt sängyllä kirsikoita vaikka valkoiset lakanat.. seurana on ollut sisustuslehtiä, joista on tullut fiilisteltyä myös asuntomessuja siellä vierailun jälkeen. Minusta on aina kiva purkaa näkemiään juttuja rauhassa ja mietiskellä mitä jäikään mieleen. Itse asiassa kun palattiin messureissulta kotiin jäi Maija vielä istumaan meille pitkäksi aikaa ja oli ihana loikoilla sohvalla ja puida kokemuksia.

Viikon aikana on myös rakentunut terassille puinen kaide, se oli meidän tapa viettää perjantai-iltaa, lauantai-iltana puolestaan pestiin keittiön ikkunaa yhdessä. Sellaista ruissitunnelmaa oli täällä, kuultiin sentään linnuntietä vähän jumputusta.

Nyt on siis ihana ja touhukas viikko takana. Vaikken varsinaista lomaa vietäkkään, on ollut ihana ottaa tällaisia pieniä taukoja työjutuista.

Ihanaa loppuviikkoa!

Comments are closed.